Associació Aurora

Inici > Associació Aurora
Inici > Associació Aurora

Associació Aurora

Avinguda dels Pins s/n - Urb. Sant Salvador
Tarragona, Tarragona
L’Associació Aurora és una entitat social sense ànim de lucre fundada l’any 1987, que té la seva veu al barri de Sant Salvador de Tarragona. L’objecte social de l’associació és la protecció, la conservació i la millora del medi ambient. Això juntament amb la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i dels seus familiars, així com la defensa dels seus drets.

Per tant, els principals fins d’Aurora per assolir aquests objectius són la inserció social i laboral de les persones afectades de malaltia mental, el suport i l’atenció a les seves famílies i la promoció de projectes de recuperació d’espais naturals.

En el marc dels diferents acords de custòdia que tenim signats i dels recursos que es disposen, es planifiquen accions anuals de retirada d’espècies al•lòctones (com ara la canya, l’ailant, Carpobrotus sp., etc.), plantació d’espècies autòctones pròpies del bosc de ribera o del litoral, i accions de manteniment i conservació dels diferents espais naturals.

A part d'això, una de les línies estratègiques de l'entitat són el voluntariat ambiental i l'educació ambiental. L'associació organitza jornades de voluntariat tant a la zona del riu Francolí com al litoral de Tarragona, i també organitza activitats, sortides i tallers per coneixer millor la natura del nostre entorn.
Àmbits de treball
VoluntariatGuiatgeEducació i formacióAltres
ALTRES: Restauració d'espais naturals, gestió forestal, jardineria, manipulats
Temàtica
Biodiversitat
Dades de contacte
977520205

www.associacioaurora.org/

Persona de contacte: Alex Benítez Martínez
Tipus d’organització: Associació

Comparteix

Go to Top