Can Boet – Centre de patrimoni arqueològic i natural

Inici > Can Boet – Centre de patrimoni arqueològic i natural
Inici > Can Boet – Centre de patrimoni arqueològic i natural

Can Boet – Centre de patrimoni arqueològic i natural

C. de Pablo Iglesias, 83
Mataró, Barcelona
La masia de Can Boet (s. XVI) és un equipament cultural municipal destinat a la documentació, la recerca i la difusió del patrimoni arqueològic i natural de Mataró.
Disposa de dues biblioteques especialitzades en aquests àmbits i és la seu del Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor a Mataró (en conveni amb la Diputació de Barcelona).
Promou la investigació científica amb els recursos i el personal del centre, en col·laboració amb diversos investigadors, estudiants i entitats locals especialitzades, com són el Centre d’Estudis d’Arqueologia i Història de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN).
Organitza activitats, produeix materials i condiciona espais, amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni mataroní en aquests àmbits i contribuir a posar-lo en valor i socialitzar-lo. En aquesta línia té una vinculació especial al Museu de Mataró i alhora és present en altres equipaments culturals municipals.
Presta serveis tècnics especialitzats a altres departaments municipals.
Més concretament, les activitats dirigides al coneixement del medi natural inclouen una part pràctica i vivencial a l’era de la masia, convertida en jardí mediterrani. S’hi programen exposicions, conferències, visites guiades, activitats familiars, tallers i altres activitats adreçades a diversos públics (general, especialista, familiar i/o escolar).
Àmbits de treball
VoluntariatGuiatgeEducació i formacióDisseny de programes i recursosCentre de documentacióAltres
ALTRES: Museus i patrimoni
Temàtica
Interpretació del patrimoniEmergència climàticaBiodiversitatAgroecologia
Dades de contacte
937582361

www.culturamataro.cat/can-boet-centre-de-patrimoni-arqueologic-i-natural

Persona de contacte: Marta Comerma Gómez
Tipus d’organització: Administració pública

Comparteix

Go to Top