Casa Nova de l’Obac

Inici > Casa Nova de l’Obac
Inici > Casa Nova de l’Obac

Casa Nova de l’Obac

Carretera B-122 de Terrassa a Rellinars, Km. 9,5
Vacarisses, Barcelona
Escola de Natura de la Diputació de Barcelona localitzada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i que forma part de la Xarxa de Parcs Naturals de Barcelona.
A la Casa Nova de l'Obac s'hi ofereix un programa d'activitats d'educació ambiental per a l'escola reglada des de l'etapa d'infantil fins al batxillerat i cicles formatius. Així mateix, la CasaNova de l'Obac és un centre d'atenció de visitants del parc natural els caps de setmana i festius així com un centre d'activitats de lleure ambiental per a famílies, col·lectius i públic en general.
La Casa Nova de l'Obac és accessible físicament i compte amb programes i eines per fer inclusives les seves activitast (educatives i de lleure) per a tothom.
A l'interior de la Casa Nova, a més del Centre d'Informació del Parc Natural, hi trobareu lavabos, exposicions i sales per realitzar tallers i conferències. Aixì mateix, als exteriors compte amb zona d'aparmcament, aparcament per a persones amb mobilitat reduïda i un restaurant que està oberts els caps de setmana i festius.
Gestionat per: Diputació de Barcelona
Concessió: Sí, amb la Diputació
Tipus d’espai: Escola de Natura
Dades de contacte
93 785 54 61

www.cimaprojectes.com

Persona de contacte: Enric Datzira Navarro
Tipus d’organització: Administració pública

Comparteix

Go to Top