Centre d’Educació Ambiental de Can Coll

Inici > Centre d’Educació Ambiental de Can Coll
Inici > Centre d’Educació Ambiental de Can Coll

Centre d’Educació Ambiental de Can Coll

Ctra.Cerdanyola a Horta, km 2, 08290 Cerdanyola del Vallès
Cerdanyola del Vallès , Barcelona
Un punt de referència pels mestres i professors que volen incloure el Parc de Collserola en les seves programacions. Els diumenges, centre difusor dels valors de Collserola a la ciutadania.

Els dies laborables és centre d’educació ambiental, amb una oferta d’activitats educatives dirigides a l’educació formal, des de llars d’infants, escoles de primària, instituts, universitats, fins a escoles d’adults i d’educació especial i també activitats formatives dirigides a l’educació del lleure i és seu del CDRE del Parc de Collserola (Centre de Documentació i Recursos Educatius) que assessora, informa, ofereix recursos i préstec de material a estudiants i docents dels centres educatius (les visites són prèviament concertades). Els diumenges és centre d’informació i acollida de visitants amb propostes de descoberta del seu entorn natural i rural.

Entre setmana, el treball pedagògic del centre d’educació ambiental Can Coll, es basa en l’oferta d’experiències educatives i lúdiques que estimulin l’exploració, l’aprenentatge, l’estimació, el gaudi, el diàleg i la participació, tenint com a protagonista absolut l’ambient natural de la serra de Collserola.

Acull majoritàriament escolars d’educació infantil, primària i secundària que fan activitats d’una jornada, de dilluns a divendres. Hi ha més de 30 propostes diferenciades per nivells d’edat, aprofundiment i temàtica. A més, es fan programes personalitzats a grups d’alumnes universitaris, escoles d’estudis superiors, d’adults o d’educació especial.
Gestionat per: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Concessió: No, té autonomia propia
Tipus d’espai: Equipament Ambiental
Dades de contacte
93 692 03 96

www.parcnaturalcollserola.cat/can-coll-centre-deducacio-ambiental/

Persona de contacte: Roser Armendares Calvet
Tipus d’organització: Administració pública

Comparteix

Go to Top