Centre d’Informació Ambiental Can Bonvilar (CIAB)

Inici > Centre d’Informació Ambiental Can Bonvilar (CIAB)
Inici > Centre d’Informació Ambiental Can Bonvilar (CIAB)

Centre d’Informació Ambiental Can Bonvilar (CIAB)

Camí dels Plans de Can Bonvilar, Km. 2
Terrassa, Barcelona
El Centre d'Informació de Can Bonvilar és l'escola de natura i el centre d'atenció de visitants de l'Anella Verda de Terrassa.
Des d'aquest equipament s'oferex un programa d'educació ambietal per a divulgar els valors naturals, culturals i paisatgístics de l'Anella Verda de Terrassa així com posar en valor les seves funcions ambientals i socials amb l'objectiu d'assegurar-ne la conservació i les seves funcions socioecològiques. El programa inclou unitats didàctiques de temàtiques diverses i adreçades a tots els nivell educatius.
D'alatra banda, l'equipament també ofereix un rograma d'activitat de cap de setmana que inclou visites, excursions, geocachings, tallers, etc. adreçades als infants, a les famílies, als col·lectius i al públic en general des del vessant del lleure i la cultura.
Finalment, i com el seu nom índica, el CIAB és el centre d'informació i d'atenció dels visitants de l'Anella Verda de Terrassa i obre tots els caps de setmana i festius des del mes de març fins el mes de novembre (els dos inclosos). El CIAB compte amb zona d'aparcament (també paer a persones amb mobilitat reduïda); àrea de pic-nic (sense barbacoes); lavabos i font d'aigua (no potable).
Gestionat per: Ajuntament de Terrassa
Concessió: Sí, amb un Ajuntament
Tipus d’espai: Escola de Natura
Dades de contacte
93 785 54 61

www.cimaprojectes.com

Persona de contacte: Enric Datzira Navarro
Tipus d’organització: Administració pública

Comparteix

Go to Top