Educaports

Inici > Educaports
Inici > Educaports

Educaports

Tortosa, Tarragona
Des d'Educaports, especialitzats en el món de l'educació ambiental, hem rebut el premi a la millor empresa de Turisme i Experiències atorgat per la Diputació i el primer premi al millor projecte empresarial concedit pel Consell Comarcal del Baix Ebre.

A més dels nostres serveis d'estades escolars i tallers d'educació ambiental d'1, 2 o 3 dies (a escollir), oferim altres serveis com tallers familiars, senderisme interpretatiu i campaments d'estiu. En tots aquests programes, els alumnes estan acompanyats en tot moment per un educador ambiental i guia de muntanya. Mitjançant tallers i jocs d'educació ambiental, així com sortides a l'entorn natural proper, transmetem els nostres coneixements de manera didàctica, transparent i amena, creant un ambient d'aprenentatge i cohesió grupal. En cada taller, treballem amb guies de camp, claus dicotòmiques i quaderns de camp adaptats al massís, permetent als alumnes completar el seu propi quadern de camp mentre realitzem les explicacions i sortides.

La nostra finalitat és que els nens gaudeixin, experimentin i aprenguin de manera intuïtiva i experimental en un entorn únic. Això els permetrà aprendre a valorar, entendre i estimar la riquesa paisatgística, històrica, faunística, florística i cultural que ens envolta. Prendre consciència d'aquests aspectes és essencial per vetllar per la conservació de la biodiversitat del Parc.

A més dels nostres programes d'estades escolars i tallers d'educació ambiental, també oferim altres serveis com tallers familiars, senderisme interpretatiu i campaments d'estiu. Aquests programes complementaris amplien les opcions per a gaudir de l'educació ambiental d'una manera diversificada i enriquidora.
Gestionat per: EDUCAPORTS
Concessió: No, té autonomia propia
Tipus d’espai: Altres
Àmbits de treball
interpretació del patrimoniemergència climàticabiodiversitat
Temàtica
lleureguiatgeeducació i formació
Dades de contacte

www.educaports.com

Persona de contacte: Jordi
Tipus d’organització: Autònom/a - Professional independent

Comparteix

Go to Top