Jardí Botànic Marimurtra (Fundació Carl Faust)

Inici > Jardí Botànic Marimurtra (Fundació Carl Faust)
Inici > Jardí Botànic Marimurtra (Fundació Carl Faust)

Jardí Botànic Marimurtra (Fundació Carl Faust)

Passeig de Carles Faust, 9, 17300
Blanes, Girona
Situat a Blanes, a la porta de la Costa Brava, el Jardí Botànic Marimurtra és un dels jardins més bells de la riba Mediterrània. Damunt d’uns penya-segats que voregen el mar es poden contemplar algunes de les panoràmiques més espectaculars de la costa i conèixer més de quatre mil espècies vegetals, de 5 continents, així com força exemplars extraordinaris per la seva edat o dimensions.

Marimurtra és l’obra d’un home apassionat per la natura. Carl Faust (Hadamar, Alemanya 1874-Blanes 1952), empresari establert a Catalunya que va dedicar la seva il·lusió, el seu esforç i tot el seu patrimoni a la realització del seu somni, el Jardí Botànic.

Des de l’any 1951 fins l’actualitat, la Fundació Privada Carl Faust, que ell mateix va crear un any abans de morir, s’encarrega de mantenir el Jardí Botànic Marimurtra i complir l'objectiu general de la mateixa: “La protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, i amb aquest fi conserva i millora el Jardí Botànic Marimurtra, de Blanes, base i principal actiu de la Fundació, cercant la cooperació i les relacions internacionals, en benefici, tot plegat, de la recerca i divulgació científiques”.
Àmbits de treball
VoluntariatGuiatgeEducació i formació
Temàtica
Biodiversitat
ALTRES: Ecosistemes terrestres, Sostenibilitat, Botànica a través de diferents prismes: plantes medicinals, fonaments de la botànica, identificació d'espècies, etc.
Dades de contacte
972330826

www.marimurtra.cat

Persona de contacte: Anna Sans
Tipus d’organització: Fundació

Comparteix

Go to Top