Geoparc mundial UNESCO Orígens

Inici > Geoparc mundial UNESCO Orígens
Inici > Geoparc mundial UNESCO Orígens

Geoparc mundial UNESCO Orígens

Carrer Soldevila, 3, baixos, 25620 - Tremp
L'àmbit geogràfic del Geoparc Orígens abasta 19 municipis: tots els municipis del Pallars Jussà; el municipi de Baix Pallars, al Pallars Sobirà; Coll de Nargó, a l'Alt Urgell; Àger, Camarasa i Vilanova de Meià, a la Noguera., Lleida
Els Geoparcs són llocs extraordinaris del planeta Terra reconeguts per la UNESCO. Són territoris amb una geologia d’importància internacional que permet comprendre i llegir una part de la memòria de la Terra. Tenen l’objectiu de conservar i divulgar el seu patrimoni en sentit ampli (natural i cultural) i usar-lo com a eina de desenvolupament sostenible en benefici de la població local.

Al Geoparc mundial UNESCO Orígens pots fer un viatge en el temps de més de 500 milions d'anys per descobrir els orígens de l’univers, la formació dels Pirineus, l’evolució dels humans o l’aparició de noves formes de vida.

El Geoparc Orígens promou activitats educatives per a totes les edats amb l’objectiu de difondre el coneixement del patrimoni geològic i els seus vincles amb la resta de patrimonis. Per això ofereix activitats educatives per escoles i instituts, alhora que col·labora amb diferents universitats.

https://www.geoparcorigens.cat/educacio/
Àmbits de treball
VoluntariatEducació i formacióDisseny de programes i recursosAltres
ALTRES: Protecció i conservació, recerca, educació i divulgació i desenvolupament sostenible en benefici de la població local, que inclou vetllar per la implementació dels Objectius del Desenvolupament Sostenible
Temàtica
Interpretació del patrimoniEnergiaEmergència climàticaConsum responsableBiodiversitat
Dades de contacte
973651088 / 636868713

www.geoparcorigens.cat/

Persona de contacte: Núria Verdeny
Tipus d’organització: Associació

Comparteix

Go to Top