iProjecta

Inici > iProjecta
Inici > iProjecta

iProjecta

Camí de Valls, 81, Reus
Reus, Tarragona
A iProjecta ens dediquem a l'educació ambiental i el guiatge de natura.

Gestionem diferents punts d'informació als espais protegits del Parc Natural dels Ports, el Parc Natural de l'Alt Pirineu, el Parc Natural de Cadí-Moixeró o la Reserva Natural de Mas de Melons, i portem a terme la planificació i execució de diferents activitats d'educació ambiental.

Dintre d'aquest marc, les nostres activitats principals són les xerrades a escoles, tallers i sortides d'interpretació. Però paral·lelament, desenvolupem altres activitats obertes a altres col·lectius, com els guiatges a través de la natura, tallers amb nens i adults per conèixer la natura i d'altres activitats diverses per educar i conscienciar sobre l'aportació necessària i saludable que ens fa la natura, i l'imprescindible que això esdevè en els nostres dies.

Actualment, a part de tota la part educativa, estem desenvolupant diferents projectes culturals relacionats amb els municipis i espais naturals on treballem com un escape room outdoor o experiències immersives que posicionen iProjecta dintre del món lúdic.

També fem actuacions de divulgació de valors, ajudem a mantenir la sostenibilitat del medi, apostem per la millora dels espais fluvials i desenvolupem cartografia digital en 2D i 3D.

Entra ara al nostre web i coneix iProjecta a fons!
Àmbits de treball
LleureGuiatgeEducació i formacióDisseny de programes i recursos
Temàtica
Mobilitat i espai públicInterpretació del patrimoniEmergència climàticaConsum responsableBiodiversitatAgroecologia
Dades de contacte
877449766 / 647909053

iprojecta.com/

Persona de contacte: Pau Gimeno
Tipus d’organització: Empresa

Comparteix

Go to Top