Inici > Actualitat > Convocada l’Assemblea General 2023 i obert el període de presentació de candidatures per a la junta de l’entitat
Categories: GeneralPublished On: 08/05/2023

Convocada l’Assemblea General 2023 i obert el període de presentació de candidatures per a la junta de l’entitat

 

La Societat Catalana d’Educació Ambiental convoca l’Assemblea General 2023 per al dissabte 27 de maig. Aquesta reunió, que tindrà lloc de manera presencial durant el matí, és el màxim òrgan de decisió de l’entitat i és vital per a la seva direcció futura. Es convida a tots els socis i sòcies a participar-hi i contribuir a la presa de decisions. La trobada tindrà lloc a la seu de l’entitat, l’Aula Ambiental del Bosc Turull (Passeig Turull 2, 08023 BCN).

A més a més, s’ha iniciat el període de presentació de candidatures per a les juntes executiva i directiva de la SCEA, que seran renovades durant l’assemblea anual. Es busquen persones compromeses amb la missió i la visió de l’entitat per aportar noves idees i treballar per l’enfortiment del sector de l’educació ambiental. Les candidatures poden ser individuals o completes, i tots els socis i sòcies majors de 18 anys poden optar a formar part de la junta, de manera voluntària i no remunerada.

El termini d’enviament de candidatures finalitza el 23 de maig i han de ser enviades a presidencia@scea.cat. Si teniu algun dubte sobre el funcionament de les juntes, podeu consultar els estatuts de l’entitat on trobareu tota la informació necessària, o bé, podeu preguntar-ho directament a la secretaria tècnica o la junta actual a través de scea@scea.cat.

Esperem rebre les candidatures dels membres i continuar treballant junts per a una Educació Ambiental de qualitat a Catalunya!

 

Comparteix la notícia