Inici > Actualitat > Els teus dubtes ens interessen!
Categories: GeneralPublished On: 03/08/2021

Els teus dubtes ens interessen!

Enguany des de la SCEA estem treballant per a la creació d’un servei d’assessorament i acompanyament, tant en l’àmbit educatiu com socioempresarial, per a professionals, organitzacions i persones vinculades a l’educació ambiental

Ens proposem generar una estructura que ens permeti donar resposta a les vostres inquietuds i interessos, establint aliances i una coordinació amb altres agents per tal d’afavorir el millor servei possible i donar-vos suport tècnic en qüestions sobre la creació, consolidació i/o desenvolupament dels vostres projectes.
Pensem que és molt important incloure de bon inici la vostra participació i tenir-la en compte a l’hora de dissenyar aquesta nova àrea.

  • Actualment tu, o l’organització a la qual pertanys rep algun tipus d’assessorament?
  • Tens o teniu dubtes freqüents?
  • Què t’aniria bé saber per a poder impulsar les teves activitats i projectes?

Dona la teva opinió per a poder ajudar-te, i detectar les FAQS (preguntes freqüents) en el sector de l’educació ambiental!

Omple aquest qüestionari

La teva participació és important!

Un cop tinguem les vostres respostes, podrem elaborar un recull de les preguntes freqüents més genèriques i per tal de donar-hi resposta des de la nostra web, mentre seguim avançant en la consolidació de l’estructura d’assessorament per a una atenció més individualitzada.

Per altra banda, convidem a les sòcies i socis a sumar-se al nou grup de treball d’assessorament de la SCEA, que obrirem a partir del mes de setembre.

Per a dubtes i suggeriments pots contactar amb nosaltres a través d’un correu a scea@scea.cat
Gràcies per la vostra col·laboració!

Comparteix la notícia