Categories: General, PublicacionsPublished On: 16/07/2021

Fes-te veure i sigues part de l’educació ambiental a Catalunya!

Distribuïts per Catalunya hi ha nombrosos equipaments, entitats i empreses d’educació ambiental vinculats a l’educació per a la biodiversitat i la sostenibilitat. Aquests creen una xarxa extensa i densa de professionals de l’educació ambiental que des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) tenim com a objectiu donar-hi visibilitat per tal facilitar la creació de sinergies i enfortir el sector.

La SCEA és una associació creada l’any 1985 per tal d’impulsar una educació renovada que contempli la problemàtica socioambiental i alhora contribueixi a formar ciutadanes capaces d’analitzar-la i de donar-hi respostes.

Des dels seus inicis ha impulsat projectes de treball compartits, interdisciplinaris i distribuïts per tot el territori català. Agrupa professionals i persones interessades en el món de l’educació ambiental, de perfils i àmbits laborals molt diversos i amb l’objectiu comú de treballar per la sostenibilitat des de l’educació.

Per aquest motiu, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, es va crear un cens d’entitats i organitzacions d’educació ambiental de Catalunya, per donar visibilitat a les mateixes i poder afavorir a la difusió dels seus projectes.

Des de finals de l’any passat està actiu el mapa interactiu amb el cens iniciat durant el 2020. Les organitzacions i professionals independents del sector, que compliu els requisits, us podeu inscriure al mateix, emplenant un formulari, al qual es pot accedir amb el codi SCEA2020.

És un cens viu, ja som 217 i si encara no hi sou us convidem a sumar-vos!

ALTRES SERVEIS

Des de la web de la SCEA, qualsevol organització pot publicar activitats i oportunitats laborals vinculades a l’educació ambiental. Us ajudem a fer aquesta difusió i donar a conèixer així els vostres projectes i oferta educativa.

    • Inclou les teves activitats d’educació ambiental a lagenda de la web, gaudeix d’aquest servei! Per fer-ho necessites emplenar un formulari, al qual pots accedir amb el codi SCEA2020
    • Busques un educador/a ambiental? Tens una vacant que inclou temes d’educació ambiental? Publica aquesta oferta a l’apartat de Recursos, al que poden accedir totes les sòcies i socis de la SCEA. Per fer-ho has d’emplenar un formulari, al qual es pot accedir amb el codi SCEA2020.

Aquests formularis són redirigits a la Secretaria Tècnica de la SCEA, que s’encarrega de revisar i validar les dades, i en el cas que es compleixin els criteris, aprovar la sol·licitud per a que formi part de l’agenda, o per incloure la nova oferta de treball.

Més informació i consultes: scea@scea.cat

Gràcies per la vostra col·laboració!

Comparteix la notícia