Inici > Actualitat > La SCEA participa al Seminario de equipamientos de Educación Ambiental
Categories: GeneralPublished On: 27/10/2021

La SCEA participa al Seminario de equipamientos de Educación Ambiental

Un any més la SCEA ha participat al Seminario de Equipamientos de Educación Ambiental del CENEAM.  Al 2020 no es va poder fer la trobada anual, la pandèmia no ho va permetre, i els i les participants del Seminario van preferir esperar que es pogués tornar a l’activitat presencial.

Aquest any el Seminario s’ha realitzat a Oleiros (a Coruña), concretament al CEIDA ( Centre d’Extensió Universitària i Divulgació Ambiental de Galícia), entre el 13 i el 15 d’octubre. Les companyes del CEIDA, juntament amb les companyes del CENEAM, han estat les organitzadores de les jornades de treball. A la trobada van assistir companys i companyes de diferents indrets del país: Balears, Cantàbria, Extremadura, Madrid, Múrcia, País Basc i País Valencià, representant a la SCEA van participar la Núria Canals i la Bea Ramírez.

Les jornades de treball van servir per acabar de concretar aspectes legals de la constitució de la REDEEA (Red de Equipamientos de Educación Ambiental); per validar l’eina del programa pilot de REDEEA: apoyo al sistema educativo: generación de nuevos escenarios de aprendizaje desde la educación ambiental. Aquesta eina servirà per avaluar projectes exitosos d’EA en el marc d’aquest programa pilot. Durant les jornades també es van generar espais per compartir experiències dels i les participants i per conèixer de primera mà com ha estat el procés de redacció del PAEAS i també per saber com s’estan preparant les jornades d’EA que es faran al CENEAM en el mes de desembre del 2021.

Sempre és inspirador participar en aquestes trobades per compartir experiències que es viuen paral·lelament a altres indrets, per teixir aliances i per imaginar futures col·laboracions.

L’activitat del Seminario no acaba a la trobada anual, es manté durant tot l’any, així que us anirem informant sobre les novetats i projectes que poden ser del vostre interès.

Comparteix la notícia