Inici > Actualitat > Nous serveis gratuïts! Donem visibilitat al sector de l’educació ambiental
Categories: Agenda, GeneralPublished On: 29/03/2021

Nous serveis gratuïts! Donem visibilitat al sector de l’educació ambiental

Des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) tenim com a objectiu donar visibilitat a organitzacions i espais d’educació ambiental, per tal facilitar la creació de sinergies i enfortir el sector, i poder afavorir a la difusió dels seus projectes. 

A través de la nova web de la SCEA, oferim serveis gratuïts per a donar a conèixer organitzacions, professionals, projectes i activitats que s’organitzen en aquest sector, i donar suport en la cerca de professionals per a organitzacions de l’educació ambiental.

CENS D’ORGANITZACIONS I ESPAIS D’EDUCACIÓ AMBIENTAL

Des de finals de l’any passat està actiu el mapa interactiu amb el cens iniciat durant el 2020. Les organitzacions i professionals independents del sector, que compleixin els requisits, es poden inscriure al mateix, emplenant un formulari, al qual es pot accedir amb el codi SCEA2020. 

AGENDA

Pots incloure les teves activitats d’educació ambiental a l’agenda de la web! Per fer-ho necessites emplenar un formulari, podràs accedir amb el codi SCEA2020

OFERTES LABORALS

Busques un educador/a ambiental? Tens una vacant que inclou temes d’educació ambiental? Es pot publicar aquesta oferta a l’apartat de Recursos, al que poden accedir totes les sòcies i socis de la SCEA. Per fer-ho s’ha d’emplenar un formulari, al qual es pot accedir amb el codi SCEA2020.

Aquests formularis són redirigits a la Secretaria Tècnica de la SCEA, que s’encarrega de revisar i validar les dades, i en el cas que es compleixin els criteris, aprovar la sol·licitud per a que formi part de l’agenda, o per incloure la nova oferta de treball.

Més informació i consultes: scea@scea.cat

 

Comparteix la notícia