Inici > Actualitat > Oportunitats de subvencions, premis i altres recursos
Categories: GeneralPublished On: 01/06/2021

Oportunitats de subvencions, premis i altres recursos

En aquestes dates hi ha actives aquestes subvencions, premis i beques, vinculades al sector de l’educació ambiental, que poden ser del vostre interès!


XII Premis d’Excel·lència a la Innovació per a dones Rurals
, 2021. Per projectes nous, originals i innovadors realitzats per dones en el medi rural, així com promoure la incorporació i inserció laboral de les dones en el territori. Termini fins 5/6/21.Més informació

 

 

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions destinades a la realització de programes formatius plurirregionals dirigits a professionals del medi rural. Termini fins 15/6/21.
Més informació

3a edició del Premi Fundació Privada Girbau “Natura i Societat”. Premi per accions locals i ciutadanes transformadores, que incideixin directament en la protecció del medi ambient, tot donant resposta a les causes del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, afavorint el desenvolupament local sostenible. Termini fins 30/6/21.
Més informació

Premis Aprenentatge Servei 2021. La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i la Fundació Edebé, amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Formació Professional, convoquen els centres d’Educació Infantil-Primària, ESO- Batxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials de l’Estat espanyol, als Premis Aprenentatge Servei 2021. Termini fins 30/9/21.
Més informació

L’objectiu del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica (Generalitat de Catalunya -Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Educació i Territori i Sostenibilitat- i l’Associació Vida Sana) és el de reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball dels centres educatius de Catalunya destinats a promoure el coneixement de l’agricultura, la ramaderia i l’alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, tant entre el propi alumnat del centre com també cap al conjunt de la comunitat educativa i el seu entorn, en concordança amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El termini per a presentar-se és del 1 de juny al 15 de juliol del 2021. Més informació

Comparteix la notícia