Inici > Actualitat > Oportunitats, subvencions i altres recursos / abril
Categories: GeneralPublished On: 13/04/2022

Oportunitats, subvencions i altres recursos / abril

En aquestes dates hi ha actives aquestes subvencions, premis i beques, vinculades al sector de l’educació ambiental, que poden ser del vostre interès! Però també destaquem el calendari anual de convocatòries amb finançament del 2022, elaborat per Xarxanet. El podeu consultar AQUÍ.

1. Primera edició de Tiina, un programa de transformació i impacte a través de l’art i l’alimentació

Programa d’inversió d’impacte, impulsat per la Fundació Daniel i Nina Carasso en col·laboració amb la Fundació Ship2B, per a projectes joves que promouen la transformació social cap a una societat més ecològica, justa i inclusiva a través de l’alimentació sostenible o l’art ciutadà.

La primera edició del programa d’inversió d’impacte Tiina compta amb una dotació de 200.000 euros per a empreses socials, start-ups o entitats sense finalitat de lucre que tinguin un projecte innovador, amb impacte social i/o mediambiental que pugui generar una transformació real, amb potencial de rendibilitat o autosostenibilitat i que operin a Espanya.

Termini convocatòria: 15/03/2022 fins 01/05/2022

Més informació

2. Premi Ramon Margalef d’Ecologia, 2022

Divuitena edició del Premi que vol reconèixer una trajectòria científica o un descobriment en el camp de les ciències ecològiques que hagi contribuït al progrés significatiu del coneixement o el pensament científic, o al desenvolupament d’instruments teòrics per a la bona gestió dels recursos naturals, del territori o del mar.
Termini convocatòria: 09/03/2022 fins 20/05/2022

Més informació

3. IV edició del Premi Biophilia de comunicació mediambiental

Reconeixement de la tasca de professionals i organitzacions de qualsevol lloc del planeta que contribueixin a millorar la comprensió i sensibilització pública dels desafiaments ecològics, mitjançant la difusió del coneixement científic i aportant noves mirades sobre la naturalesa des de qualsevol òptica disciplinar.
Termini convocatòria: 08/03/2022 fins 31/05/2022

4.  Nova convocatòria Subvencions pel Clima

Subvencions pel Clima: ajudes per al desenvolupament de projectes en el marc de l’emergència climàtica de la ciutat de Barcelona 2022. Aquesta convocatòria de subvencions busca incentivar projectes que abordin el repte de l’emergència climàtica i plantegin solucions per assolir els objectius que s’estableixen al Pla d’Acció per l’Emergència Climàtica. L’objectiu és potenciar la implicació ciutadana i donar suport a accions col·lectives, sobretot a les iniciatives més innovadores i transformadores. Un dels seus principals eixos és la utilització dels processos de cocreació amb diverses entitats.

Les propostes es poden presentar del 31 de març al 13 de maig 2022 (ambdós inclosos).

Més informació

 

Si ens voleu fer arribar informació sobre alguna subvenció, premi o altres possibilitats de finançament i reconeixement, envieu un correu a la secretaria tècnica de la SCEA: scea@scea.cat

Comparteix la notícia