Inici > Actualitat > Oportunitats, subvencions i altres recursos / desembre 2021 i gener 2022
Categories: GeneralPublished On: 01/12/2021

Oportunitats, subvencions i altres recursos / desembre 2021 i gener 2022

En aquestes dates hi ha actives aquestes subvencions, premis i beques, vinculades al sector de l’educació ambiental, que poden ser del vostre interès!

1. Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d’economia social per als anys 2020-2022.   Si et dediques a l’educació ambiental des d’una entitat de l’àmbit de l’economia social o estàs pensant en fer-ho, això et pot interessar.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d’economia social.

Termini convocatòria:  31 de desembre 2022

Més informació

 

2. Convocatòria per a la concessió de subvencions de la Fundación Biodiversidad F.S.P. per al suport a programes i projectes d’investigació en matèria de gestió de la biodiversitat en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.

Inclou diverses convocatòries amb terminis des del novembre fins al 3/1/2021

Import màxim per a cada sol·licitud: 400 mil € (art. 28). Potencials beneficiaris (art. 2): organismes públics, administracions públiques, universitats, etc.

Més informació

 

3. 10a convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç

Estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme a Catalunya, en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 18 anys per promoure els valors de la cultura de l’esforç.

Convocant: Fundació Espavila

Termini: 15/10/2021 – 01/05/2022

Més informació

 

4. Convocatòria de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha publicat al BOPB la Convocatòria General de Subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022 (feu clic a l’enllaç o consulteu document adjunt). El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria és el comprès entre els dies 7 i 27 de gener de 2022, ambdós inclosos. En aquest enllaç trobareu tota la informació com les bases de la convocatòria, les àrees temàtiques, els programes i l’espai per a fer la sol·licitud. Ecologia Urbana és una de les àrees de l’Ajuntament per a la qual es poden presentar sol·licituds en les diferents tipologies: arquitectura i patrimoni, sostenibilitat, urbanisme i mobilitat.

Amb l’objectiu de poder-vos informar adequadament i resoldre els possibles dubtes,  Ecologia Urbana farà una reunió el dia 12 de gener de 2022 a les 18 hores, a la Sala Barcelona, Diagonal, 240, 4a planta.

La sessió tindrà format mixt, presencial i digital. Per poder assistir-hi  heu de confirmar la vostra assistència mitjançant el formulari següent:

https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/145252

Si opteu per assistir telemàticament, l’enllaç de la sala és el següent:

https://ajuntamentbarcelona2.webex.com/meet/sala_hu_diagonal_barcelona

Podreu consultar també el web genèric de Subvencions de l’any en curs de l’Ajuntament de Barcelona, que s’actualitzarà properament amb tota la informació relativa a aquesta convocatòria.

Més informació

 

5.- Premi Lluís Carulla 2022 | Emprenedoria cultural

Amb l’objectiu d’estimular i fer viables projectes i idees culturals que transformin i millorin la societat catalana.

Termini: 09/01/2022

Més informació

 

6.- Subvencions “1Planet4All” per a projectes d’acció climàtica liderats per joves

 

Si ens voleu fer arribar informació sobre alguna subvenció, premi o altres possibilitats de finançament i reconeixement, envieu un correu a la secretaria tècnica de la SCEA: scea@scea.cat

Comparteix la notícia