Inici > Actualitat > Oportunitats, subvencions i altres recursos / febrer
Categories: GeneralPublished On: 30/01/2022

Oportunitats, subvencions i altres recursos / febrer

En aquestes dates hi ha actives aquestes subvencions, premis i beques, vinculades al sector de l’educació ambiental, que poden ser del vostre interès!

1. La Fundación BBVA ha obert els XVII Premis a la Conservació de la Biodiversitat

Els premis volen reconèixer i incentivar la tasca d’organitzacions conservacionistes, les institucions i els organismes que desenvolupen polítiques o funcions de conservació mediambiental, així com la de professionals de la comunicació que contribueixen amb la seva tasca a protegir el patrimoni natural.

Termini: 31 /03/2022

Més informació

 

2.2a Edició dels Premis Joves pel Demà

Des de Fundesplai, amb el suport del Diari ARA i cofinançat pel programa LIFE de la Unió Europea, per a joves de 13 a 17 anys que impulsin iniciatives relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que contribueixin a fer un món millor. La convocatòria de 2022 està especialment relacionada amb projectes d’alimentació sostenible i saludable.

Els Premis Jove pel Demà volen reconèixer les persones joves que vulguin contribuir amb les seves idees a fer un món millor a través d’un projecte educatiu, social, ambiental… i aquest any tenen com a eix temàtic l’alimentació sostenible i saludable. Els guardons premiaran els 5 millors projectes presentats per grups d’entre 2 i 6 persones de 13 a 17 anys en format d’un vídeo de fins a 3 minuts.

Termini: 30/03/2022

Més informació

 

3. 10a convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç

Des de la Fundació Espavila, s’impulsa la 10a convocatòria d’aquestes beques, amb l’objectiu d’estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme a Catalunya, en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 18 anys per promoure els valors de la cultura de l’esforç.

Termini: 01/05/2022

Més informació

 

Si ens voleu fer arribar informació sobre alguna subvenció, premi o altres possibilitats de finançament i reconeixement, envieu un correu a la secretaria tècnica de la SCEA: scea@scea.cat

Comparteix la notícia