Inici > Actualitat > Oportunitats, subvencions i altres recursos / juliol
Categories: GeneralPublished On: 18/07/2022

Oportunitats, subvencions i altres recursos / juliol

En aquestes dates hi ha actives aquestes subvencions, premis i beques, vinculades al sector de l’educació ambiental, que poden ser del vostre interès! Però també destaquem el calendari anual de convocatòries amb finançament del 2022, elaborat per Xarxanet. El podeu consultar AQUÍ.

 

1. Educació per la Ciutadania Global
L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona anuncia una nova convocatòria de subvencions en l’àmbit de l’Educació per a la Ciutadania Global, destinada a entitats, cooperatives sense ànim de lucre i universitats públiques .
Termini convocatòria: 1/09/2022 fins 15/09/2022
2. Premis Aprenentatge Servei 2022
Adreçats entitats socials de l’Estat espanyol i als centres d’Educació Infantil, Educació Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, públics, concertats o privats.
Les entitats socials que hi poden participar poden ser entitats d’educació no formal, moviments i associacions juvenils, clubs de temps lliure i agrupacions escolta, associacions de voluntariat, mediambientals, culturals, etc., que estiguin desenvolupant pràctiques d’aprenentatge servei en qualsevol de les comunitats autònomes.
Termini convocatòria: 05/04/2022 fins 30/09/2022
3. Premis de l’Educació en el Lleure 2022
Adreçat a les entitats de lleure per reconèixer i visibilitzar la seva tasca, així com també per impulsar els seus projectes i iniciatives. Convocatòria organitzada per Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i Fundació Carulla.
Termini: 28/06/2022 – 23/10/2022

 

4. 20a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil 2022
Reconèixer, visibilitzar i premiar projectes que demostren que el jovent pot dur a terme experiències transformadores que contribueixen a la justícia i cohesió social dels pobles i ciutats des del compromís i la participació en els afers col·lectius. Convocatòria feta pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC)
Termini: 28/06/2022 – 23/10/2022
Si ens voleu fer arribar informació sobre alguna subvenció, premi o altres possibilitats de finançament i reconeixement, envieu un correu a la secretaria tècnica de la SCEA: scea@scea.cat

Comparteix la notícia