Inici > Actualitat > Oportunitats, subvencions i altres recursos / maig
Categories: GeneralPublished On: 23/05/2022

Oportunitats, subvencions i altres recursos / maig

En aquestes dates hi ha actives aquestes subvencions, premis i beques, vinculades al sector de l’educació ambiental, que poden ser del vostre interès! Però també destaquem el calendari anual de convocatòries amb finançament del 2022, elaborat per Xarxanet. El podeu consultar AQUÍ.

 

1. IV edició del Premi Biophilia de comunicació mediambiental

Reconeixement de la tasca de professionals i organitzacions de qualsevol lloc del planeta que contribueixin a millorar la comprensió i sensibilització pública dels desafiaments ecològics, mitjançant la difusió del coneixement científic i aportant noves mirades sobre la naturalesa des de qualsevol òptica disciplinar.
Termini convocatòria: 08/03/2022 fins 31/05/2022

 

2. 1a edició del Premi Agenda 2030 BCN

Aquest premi sorgeix amb la finalitat de reconèixer i difondre iniciatives innovadores que tinguin un impacte mesurable en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a la ciutat de Barcelona.
Termini convocatòria: 26/04/2022 fins 10/06/2022

 

3. Premis Aprenentatge Servei 2022
Adreçats entitats socials de l’Estat espanyol i als centres d’Educació Infantil, Educació Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, públics, concertats o privats.
Les entitats socials que hi poden participar poden ser entitats d’educació no formal, moviments i associacions juvenils, clubs de temps lliure i agrupacions escolta, associacions de voluntariat, mediambientals, culturals, etc., que estiguin desenvolupant pràctiques d’aprenentatge servei en qualsevol de les comunitats autònomes.
Termini convocatòria: 05/04/2022 fins 30/09/2022

Si ens voleu fer arribar informació sobre alguna subvenció, premi o altres possibilitats de finançament i reconeixement, envieu un correu a la secretaria tècnica de la SCEA: scea@scea.cat

Comparteix la notícia