Inici > Actualitat > Oportunitats, subvencions i altres recursos / març
Categories: GeneralPublished On: 03/03/2022

Oportunitats, subvencions i altres recursos / març

En aquestes dates hi ha actives aquestes subvencions, premis i beques, vinculades al sector de l’educació ambiental, que poden ser del vostre interès! Però també destaquem el calendari anual de convocatòries amb finançament del 2022, elaborat per Xarxanet. El podeu consultar AQUÍ.

1. 12a edició del Premi Josep Ma Rueda i Palenzuela

La diputació de Barcelona impulsa aquest premi, obert a persones físiques i jurídiques, individualment o en equips de treball, que presentin un projecte d’intervenció social comunitària en desenvolupament. L’objecte del premi és el d’impulsar projectes i actuacions que fomentin processos participatius, enforteixin el teixit social i augmentin la capacitat organitzativa de la comunitat.

Termini: 17/01/2022 fins 30/03/2022

Més informació

 

2. La Fundación BBVA ha obert els XVII Premis a la Conservació de la Biodiversitat

Els premis volen reconèixer i incentivar la tasca d’organitzacions conservacionistes, les institucions i els organismes que desenvolupen polítiques o funcions de conservació mediambiental, així com la de professionals de la comunicació que contribueixen amb la seva tasca a protegir el patrimoni natural.

Termini: 31 /03/2022

Més informació

 

3.2a Edició dels Premis Joves pel Demà

Des de Fundesplai, amb el suport del Diari ARA i cofinançat pel programa LIFE de la Unió Europea, per a joves de 13 a 17 anys que impulsin iniciatives relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que contribueixin a fer un món millor. La convocatòria de 2022 està especialment relacionada amb projectes d’alimentació sostenible i saludable.

Els Premis Jove pel Demà volen reconèixer les persones joves que vulguin contribuir amb les seves idees a fer un món millor a través d’un projecte educatiu, social, ambiental… i aquest any tenen com a eix temàtic l’alimentació sostenible i saludable. Els guardons premiaran els 5 millors projectes presentats per grups d’entre 2 i 6 persones de 13 a 17 anys en format d’un vídeo de fins a 3 minuts.

Termini: 30/03/2022

Més informació

 

4. 10a convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç

Des de la Fundació Espavila, s’impulsa la 10a convocatòria d’aquestes beques, amb l’objectiu d’estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme a Catalunya, en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 18 anys per promoure els valors de la cultura de l’esforç.

Termini: 01/05/2022

Més informació

 

Si ens voleu fer arribar informació sobre alguna subvenció, premi o altres possibilitats de finançament i reconeixement, envieu un correu a la secretaria tècnica de la SCEA: scea@scea.cat

Comparteix la notícia