Inici > Actualitat > Oportunitats, subvencions i altres recursos / novembre
Categories: GeneralPublished On: 02/11/2021

Oportunitats, subvencions i altres recursos / novembre

En aquestes dates hi ha actives aquestes subvencions, premis i beques, vinculades al sector de l’educació ambiental, que poden ser del vostre interès!

1. La XIII Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 20 al 28 de Novembre de 2021. El dissabte 20 de novembre de 2021 se celebra el Dia de la Prevenció de Residus: Comunitats circulars! I disposeu d’idees i material de suport per animar-vos a organitzar activitats que potenciïn el binomi comunitats circulars / comunitats sostenibles i treballem plegats per un planeta residus zero!

Podeu comptar amb material comunicatiu (pòsters, infografies…) per donar a conèixer la vostra acció, així com l’agenda d’activitats difosa en diversos canals a Catalunya i Europa

Podeu registrar una acció a través del formulari en línia. Les inscripcions estan obertes fins al 4 de novembre.

Més informació

2. La Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus ha llançat la segona edició dels premis Càtedra Pirineus UdL  en els quals es vol identificar els millors treballs que s’apropen a aquesta temàtica, ja sigui des del punt de vista patrimonial com didàctic. Termini: 5 de novembre del 2021

Més informació

3. Està oberta la convocatòria de l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya per demanar subvencions per a projectes de foment de la recollida selectiva de residus municipals, 2021.

Es tracta de subvencions destinades als ens locals i a les entitats jurídiques públiques i privades (empreses, associacions, fundacions, entitats sense ànim de lucre, escoles i universitats) per al foment de la recollida selectiva de la fracció orgànica de residus municipals des d’una perspectiva de l’economia circular. Termini: 15 de novembre 2021

Més informació

4. V edició dels Premis Fundación MAPFRE a la Innovació Social, 2021. Destinats a impulsar projectes socials que siguin transformadors i creïn noves tendències i recursos a la societat.

Termini: 15 de novembre 2021

Més informació 

5. Premis Impacte Jove (Barcelona).  Si formeu part del sector més jove de la SCEA, Impacte Jove és per a vosaltres! Aquest programa us dóna suport ajudant-vos en la realització del vostre projecte i activitats pel curs 21-22 amb una dotació de 500 o 1.000.- Euros.

Termini: 30 de novembre

Més informació

6. ReGenerationEU, una web per apropar els fons europeus a l’economia social i solidària.  CC-Consultores Colaborativos han presentat virtualment a la FESC l’eina webReGenerationUEper apropar la burocràcia d’aquests fons a les entitats socials a través d’eines i informació.

S’hi pot trobar una introducció als fons europeus Next Generation EU i eines com un resum pràctic de les línies estratègiques, un índex amb el més imprescindible per presentar un projecte, i un model de memòria tècnica, que ha de comptar amb els següents blocs principals: introducció, àmbit d’actuació, descripció del projecte, planificació, pressupost, informació de les sol·licitants i annexes.

Més informació

7. VII Edició de l’Audi Creativity Challenge (ACC).

Com innovar en l’àmbit de la sostenibilitat per a no comprometre el futur de la nostra societat i el nostre planeta?Audi Creativity Challenge s’adreça a joves de 12 a 18 anys que estiguin cursant ESO, Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mig.  Caldrà formar equips de 3 estudiants i un adult que els doni suport.  El seu objectiu és potenciar el valor de les idees creatives i fomentar actituds innovadores entre els més joves, a través d’una competició d’idees per equips que busca oferir solucions a reptes presents a la nostra societat.

Inscriure’s és tan senzill com accedir a www.audicrea.com i registrar-se.

Tant la inscripció com la participació són gratuïtes, i l’equip guanyador gaudirà d’una estada a Silicon Valley durant tot el mes de juliol de 2022 per a desenvolupar en profunditat el seu projecte amb el suport de reconeguts mentors.

Més informació i bases 

8. Convocatòria per a la concessió de subvencions de la Fundación Biodiversidad F.S.P. per al suport a programes i projectes d’investigació en matèria de gestió de la biodiversitat en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.

Inclou diverses convocatòries amb terminis des del novembre fins al 3/1/2021

Import màxim per a cada sol·licitud: 400 mil € (art. 28). Potencials beneficiaris (art. 2): organismes públics, administracions públiques, universitats, etc.

Més informació

9. Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d’economia social per als anys 2020-2022.   Si et dediques a l’educació ambiental des d’una entitat de l’àmbit de l’economia social o estàs pensant en fer-ho, això et pot interessar.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d’economia social.

Termini convocatòria:  31 de desembre 2022

Més informació

 

Si ens voleu fer arribar informació sobre alguna subvenció, premi o altres possibilitats de finançament i reconeixement, envieu un correu a la secretaria tècnica de la SCEA: scea@scea.cat

Comparteix la notícia