Inici > Actualitat > Participa al cens d’entitats i empreses d’educació ambiental a Catalunya
Categories: General, PublicacionsPublished On: 10/07/2020

Participa al cens d’entitats i empreses d’educació ambiental a Catalunya

Distribuïts per Catalunya hi ha nombrosos equipaments, entitats i empreses d’educació ambiental vinculats a l’educació per a la biodiversitat i la sostenibilitat. Aquests creen una xarxa extensa i densa de professionals de l’educació ambiental que des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) tenim com a objectiu recollir, ordenar i donar-hi visibilitat per tal facilitar la creació de sinergies i enfortir el sector.

La SCEA és una associació creada l’any 1985 per tal d’impulsar una educació renovada que contempli la problemàtica socioambiental i alhora contribueixi a formar ciutadanes capaces d’analitzar-la i de donar-hi respostes.

Des dels seus inicis ha impulsat projectes de treball compartits, interdisciplinaris i distribuïts per tot el territori català. Agrupa professionals i persones interessades en el món de l’educació ambiental, de perfils i àmbits laborals molt diversos i amb l’objectiu comú de treballar per la sostenibilitat des de l’educació.

Per aquest motiu, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, volem elaborar un cens d’entitats i empreses d’educació ambiental de Catalunya, i donar-hi visibilitat a les mateixes i poder afavorir a la difusió dels seus projectes.

L’objectiu és recollir a través d’aquest qüestionari, informació d’aquestes entitats: ubicació, contacte, enllaç amb informació i àrees de treball com a dades principals.

La vostra participació és important, agrairem si el podeu emplenar abans de 10 de setembre

Gràcies per la vostra col·laboració!

Comparteix la notícia