Categories: Agenda, Entitats sòcies, GeneralPublished On: 02/11/2021

Piribus, Viatge al cor dels Pirineus

Després de recórrer durant més de 2 anys el Pirineu, l’exposició itinerant Piribus, Viatge al cor dels Pirineus finalitza el seu recorregut amb una etapa a Barcelona, del 17 al 28 de novembre d’aquest 2021.

Aquesta exposició convida el visitant a endinsar-se en el paisatge, la geologia, la biodiversitat i la història humana de la serralada pirinenca. A l’interior d’un semiremolc desplegable de 72 m² es poden descobrir curiositats dels Pirineus presentades de manera didàctica en àmbits que van des de la geologia fins al patrimoni natural, però també aproximant-se a la història, la realitat cultural i l’evolució de la presència humana i el seu impacte en el medi als dos vessants de la serralada pirinenca.

El Piribus estacionarà davant del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Parc del Fòrum), amb qui la Generalitat de Catalunya ha comptat per a l’organització d’aquesta etapa, i serà una de les activitats de la Setmana de la Ciència.

Es faran visites escolars de dimarts a divendres, de 10 a 13:30 h, i s’obrirà al públic general els caps de setmana de 10 a 19h, oferint visites guiades a les 11h i les 16h.

Més informació i inscripions:  web del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i en aquesta notícia de la Generalitat.

Aquí podeu veure més informació sobre el Piribus, a la web d’ADNPYR

Comparteix la notícia