Categories: GeneralPublished On: 29/11/2020

Primers resultats del Cens d’organitzacions i espais d’educació ambiental 2020

Seguint amb el projecte iniciat al 2019, per a l’enfortiment i vertebració del sector de l’educació ambiental, s’ha realitzat des de la SCEA, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, un cens d’equipaments, entitats i empreses d’educació ambiental de Catalunya, per donar visibilitat a les mateixes i poder afavorir a la difusió dels seus projectes i el treball en xarxa.
A l’inici d’aquesta pàgina web de la SCEA, podeu veure el mapa territorial interactiu de les organitzacions i espais d’educació ambiental censats el dia d’avui, amb dades de contacte i descrits mitjançant paraules clau i àmbits territorials. Actualment hi ha 154 organitzacions i 54 espais d’educació ambiental d’arreu de Catalunya.

El cens es realitza a través d’un qüestionari en línia, en el que es demana la informació d’aquestes entitats: ubicació, contacte, enllaç amb informació i àrees de treball com a dades principals. És un cens viu i esperem que a poc a poc es vagi nodrint de més entitats, empreses i equipaments del sector de l’educació ambiental.

Comparteix la notícia