Inici > Actualitat > Procés participatiu per a la definició dels perfils professionals d’educació ambiental
Categories: GeneralPublished On: 01/10/2021

Procés participatiu per a la definició dels perfils professionals d’educació ambiental

L’any passat es va iniciar un projecte per a la professionalització del sector de l’educació ambiental (podeu consultar aquí els resultats) i la Societat Catalana d’Educació es va sumar a la comissió de seguiment del mateix.

Aquest any es segueix aprofundint a partir de les conclusions sobre l’estat de les persones treballadores en el sector de l’educació ambiental, i es considera necessari realitzar un procés de definició del perfil professional de l’educador ambiental amb totes les organitzacions i professionals del sector.

S’han organitzat tres sessions en línia, una en format seminari i les altres dues en sessió deliberativa, amb l’objectiu de caracteritzar els perfils i competències professionals dins del sector de l’educació ambiental.

  • Seminari informatiu: 15 de setembre de 18 a 19:30 h
  • Seminari deliberatiu: 22 de setembre de 18 a 19:30 h
  • Presentació de resultats i últim seminari deliberatiu: 6 d’octubre de 18 a 19:30 h

Per a participar-hi, us podeu inscriure a les sessions mitjançant aquest formulari.

Des de la SCEA us animem a sumar-vos, per a poder entre totes, definir els perfils de les persones professionals del sector, i així poder descriure les funcions i tasques, així com les competències necessàries per a poder portar a terme la missió de l’educació ambiental.

Més informació

Comparteix la notícia