Gamificació i educació ambiental als Parcs Naturals de Catalunya 

Educació Ambiental als Parcs Naturals

En aquest curs coneixerem que és la gamificació i si de tot en podem fer un joc, fins i tot als Parcs Naturals. Compartirem eines i recursos per a poder crear jocs i coneixerem experiències reals d’entitats del sector. 

En la primera sessió descobrirem una tècnica que, aplicada a la sensibilització i l’educació ambiental, pot oferir un ventall de possibilitats en el disseny d’activats i projectes.

En la segona analitzarem casos reals i compartirem experiències, que ens ajudaran a crear futures activitats innovadores als Parcs Naturals.

Formació en línia d’una durada de 3 hores.

Dates: Dimecres 5 i divendres 7 d’octubre 

Horari: de 9:30 a 11 h

A càrrec: d’Elena Maestre, especialista en innovació docent, e-learning i gamificació, amb la participació d’entitats professionals sòcies de la SCEA.

Dirigida a: al personal dels Parcs Naturals i altres ENPE´s de Catalunya, i entitats ambientals que col·laboren en l’execució plans i programes d’educació ambiental als espais naturals.

 

Des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) organitzem aquesta acció formativa, amb el suport del Servei d’Educació Ambiental, del departament de Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Informació pràctica

On?

En línia

Quan?

Dimecres 5 i divendres 7 d'octubre de 2022

Organitza
Amb el suport de: