Inici > Què fem? > Formació > La comunicació en l’educació ambiental

La comunicació en l’educació ambiental

Curs orientat a dotar a les persones participants d’eines, tècniques i recursos per desenvolupar una comunicació eficaç, inclusiva i significativa en la seva tasca com a professionals de l’educació ambiental.

Dates: divendres 13 i 14 de desembre de 2019.

Horari: divendres de 16:30 a 20:30 h, dissabte de 10 a 19 h, i 3 h no presencials

Durada total: 15 hores.

Curs emmarcat dins del programa formatiu de tardor Estenem la Sostenibilitat. Organitzat per la SCEA, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Aula Ambiental Bosc Turull.

1a Sessió: 13 de desembre

  • Per a una comunicació amb perspectiva de gènere transformadora. A càrrec de Joana García, periodista, comunicadora i investigadora especialitzada en perspectiva de gènere, classe i ètnia, i activista feminista.
  • Els reptes de la comunicació ambiental en els espais naturals. A càrrec de Núria Sendrós, tècnica de dinamització socioeconòmica del Servei d’Espais Naturals Protegits, Generalitat de Catalunya.
  • Creant missatges visuals per explicar conceptes complexos amb visual thinking. A càrrec de Mariona López, de Waitala.

2a Sessió: 14 de desembre 

  • Tècniques i eines per a la dinamització grupal des del joc i el riure. A càrrec de José Eduardo Dos Santos, coach i facilitador d’eines lúdiques.
  • Habilitats i competències comunicatives per intervenir en activitats educatives. A càrrec d’Álex Muñoz, pedagog i coach relacional.
  • Taller de màrqueting de valors i storytelling per a la comunicació ambiental. A càrrec de Jordi Romero, ambientòleg i consultor en comunicació i màrqueting de valors.
Consulta el material de la formació
Finalitzada

Informació pràctica

On?

Aula Ambiental Bosc Turull ( Passeig Turull, 2 08023 Barcelona)

Quan?

13 i 14 de desembre de 2019

Organitza
Amb el suport de: