Inici > Actualitat > Quins són els perfils professionals de l’educació ambiental?
Categories: GeneralPublished On: 30/01/2022

Quins són els perfils professionals de l’educació ambiental?

L’any passat es va iniciar un projecte per a la professionalització del sector de l’educació ambiental (podeu consultar aquí els resultats) i la Societat Catalana d’Educació es va sumar a la comissió de seguiment del mateix. Durant l’any 2021 s’ha seguit amb aquest estudi, aprofundint a partir de les conclusions sobre l’estat de les persones treballadores en el sector de l’educació ambiental, realitzarntun procés de definició del perfil professional de l’educador ambiental amb totes les organitzacions i professionals del sector.

Per portar a terme aquest procés participatiu, es van organitzar grups de discussió, així com tres sessions en línia, una en format seminari i les altres dues en sessió deliberativa, amb l’objectiu de caracteritzar els perfils i competències professionals dins del sector de l’educació ambiental durant els mesos de setembre i octubre.

Us animem a sumar-vos a la presentació pública dels resultats, en els que coneixerem els perfils definits de les persones professionals del sector, i les funcions associades, així com les competències necessàries (Diccionari de competències) per a poder portar a terme la missió de l’educació ambiental. Resultats derivats de les sessions en les que us agraim haver participat. I, des de la SCEA, presentarem els resultats de l’informe de la revisió dels continguts dels programes de formació professional d’ educació i control ambiental.

Serà el dimecres 16 de febrer de 10 a 11.15h  en una sessió en línia per la plataforma Zoom.

Comparteix la notícia