Inici > Actualitat > Recursos per a l’educació ambiental – febrer
Categories: GeneralPublished On: 30/01/2022

Recursos per a l’educació ambiental – febrer

En el mes de gener hi ha hagut novetats incorporades al fons documental del Servei de Documentació d’Educació Ambiental de l’Ajuntament de Barcelona, un monogràfic #EA26 pel Dia mundial de l’educació ambiental.

1. Guía de recursos de educación ambiental 2021: para contribuir a la solución

Recull de recursos temàtic elaborat pel Centre de Documentació del Centre Nacional d’Educació Ambiental (CENEAM) amb una primera selecció de documents fonamentals en l’educació ambiental seguit de recursos i eines per a dur-la a la pràctica.

Llegir més

2. CNEA 20-21

Espai web del 2n Congrés Nacional d’Educació Ambiental que recull documentació gràfica i visual de cadascuna de les sessions celebrades centrades en els següents blocs temàtics: professionalització, recerca, reptes pedagògics, biodiversitat, el repte del clima i la cultura de la sostenibilitat.

Llegir més

3. Programa de trabajo para el año 2022 del plan de acción de educación ambiental para la sostenibilidad (PAEAS)

Programa anual redactat i aprovat pel Grup coordinador del PAEAS on es detallen les accions que començaran a executar-se en 2022. Es presenten un total de 35 accions amb la informació bàsica ja presentada en el document marc, i a més a més, informació i dades específiques com son indicadors i pressupostos per a la seva execució.

Llegir més

4. Competències per transformar el món

Llibre que proposa un model curricular dirigit a educació primària i secundària que es desplega al voltant de sis eixos temàtics: gènere; cultura de la pau; drets humans, ciutadania i governança; sostenibilitat econòmica i social; medi ambient i interculturalitat. S’ofereixen orientacions sobre les finalitats educatives, els sabers, les estratègies didàctiques i els instruments d’avaluació que promouen les competències per transformar el món com a part del desenvolupament bàsic de l’alumnat.

Llegir més

5. Podeu consultar tots els materials i recursos a BCNexplor@, eina de descobriment de la documentació analògica o digital, gestionada pel SEDAC i les biblioteques departamentals de l’Ajuntament de Barcelona.

Llegir més

 

Si ens voleu fer arribar informació sobre recursos educatius, envieu un correu a la secretaria tècnica de la SCEA: scea@scea.cat

Comparteix la notícia