Inici > Recursos > Ofertes laborals > Cerquem coordinadora de projectes d’Acció Comunitària

Cerquem coordinadora de projectes d’Acció Comunitària

Descripció de l’oferta

DESOS Opció Solidària necessita incorporar a l’equip d’acció comunitària una persona per ocupar el càrrec de tècnica responsable de l’àrea d’acció comunitària, per la coordinació d’un projecte amb dones i persones dissidents de gènere a través de l’agroecologia social en el municipi de Sant boí de Llobregat.

Requisits imprescindibles:

Grau en Psicologia, Sociologia, Ciències Polítiques, Antropologia o titulació similar relacionada en l’àmbit de Ciències Socials. Experiència mínim de 2 anys en lloc similar Experiència en dinamització de grups, projectes participatius i del treball amb teixit associatiu i agents socials. Coneixements sobre drets humans i perspectiva de gènere• Coneixements sobre cicles de projectes. Experiècnia mínim de 2 anys en formulació i justificació de projectes (Subvencions de la Generalitat de Catalunya)

Funcions:

Coordinació del projecte Desenvolupament de tasques del cicle de projectes (disseny, formulació, seguiment, avaluació i justificació) Treball en xarxa amb l’equip d’acció comunitària, altres equips de l’entitat i entitats col·laboradores. Potenciar el teixit social i la vida comunitària del projecte, promovent l’enxarxament. Mitjançant acompanyament i seguiment a col·lectius del projecte i entitats, establir espais de treball compartit allà on es detecten interessos comuns. Gestionar canals de comunicació i diàleg de proximitat al projecte en relació amb les polítiques públiques i les necessitats locals. Coordinar-se amb serveis municipals presents al municipi i crear espais de diàleg entre les persones del projecte i els serveis.

Competències bàsiques:

Alta capacitat d’adaptació Disposició de treball en equip Autonomia de treball individual i teletreball Proactivitat i creativitat• Responsabilitat laboral i col·lectiva amb el compromís.

Es valorarà:

Flexibilitat horària Estudis i/o experiències en el tercer sector i amb treballs d’acció comunitària Coneixement del territori Coneixements en mediació i gestió de conflictes Treball comunitari amb grups interculturals Coneixement de les convocatòries de subvencions del SOC (ACOL, ESAL, Garantia Juvenil) Màster, postgrau o formació complementària dins l’àmbit del treball comunitari.

S’ofereix:

Incorporació immediata Jornada laboral de 28,8 h/ setmanal Salari de 1.652,02 € bruts mensuals amb pagues extres incloses Contracte indefinit

Demanem:

Enviar els següents documents a l’adreça coordinacio@desosong.org amb l’assumpte “Oferta coordinadora AC”:

CV actualitzat Carta de presentació, destacant els aspectes del CV que encaixin amb els requisits del lloc de treball, i en especial l’experiència i/o coneixements sobre perspectiva de gènere, interculturalitat i drets humans.

DESOS Opció Solidària

Dedicació / Horari
Jornada laboral de 28,8 h/ setmanal
Municipi (lloc de treball)
Sant Boi de Llobregat
Retribució anual bruta
19.824,24 amb 12 pagues

Requisits del candidat

Formació
  • Llicenciatura o grau en Pedagogia o altres afins
Idiomes
  • Català
  • Castellà
Experiència professional requerida

DESOS Opció Solidària

Dedicació / Horari
Jornada laboral de 28,8 h/ setmanal
Municipi (lloc de treball)
Sant Boi de Llobregat
Retribució anual bruta
19.824,24 amb 12 pagues