Inici > Recursos > Ofertes laborals > Consultor/a de Mobilitat

Consultor/a de Mobilitat

Descripció de l’oferta

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇 Uneix-te a l’equip de Ciutat i Territori i ajuda’ns a assolir un repte important: Participar en plans de mobilitat públics i privats, orientant la redacció de documents de planificació, ordenació i gestió de la mobilitat sostenible, aportant una visió estratègica i innovadora dels sistemes de transport i mobilitat.

Com aportaràs valor a l’equip?

Un cop t’incorporis al nostre equip de Ciutat i Territori, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:

o Redactaràs i elaboraràs en els terminis i condicions establertes per la Solució: Plans de mobilitat municipals. Plans de desplaçament d’empresa. Estudis de mobilitat diversos (camins escolars, polígons industrials, estudis de millora del transport públic, estudis d’ocupació i rotació de zones blaves, plans directors de la bicicleta...). o Supervisaràs els lliuraments de l’equip consultor júnior i realitzaràs la tutoria en el procés de benvinguda de consultors júnior o d'estudiants en pràctiques, si s’escau. o Supervisaràs i coordinaràs els lliuraments de l’equip consultor extern. o Participaràs en l'elaboració d'ofertes i detectaràs noves oportunitats de continuïtat amb l’empresa client. o Buscaràs i contactaràs per sol·licitar i gestionar pressupostos amb les empreses proveïdores. o Consolidaràs la transferència de coneixements, la metodologia i la política de l’empresa. o Detectaràs millores dels processos i proposaràs mesures de correcció per a la millora contínua. o Altres tasques derivades de les necessitats dels projectes.

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
Les característiques de la vacant

o El teu contracte serà indefinit.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona o Manlleu.

Municipi (lloc de treball)
Barcelona o Manlleu

Requisits del candidat

Formació
  • Llicenciatura o grau en Biologia
  • Llicenciatura o grau en Ciències Ambientals
  • Altres
Formació altres
Enginyeria de Camins, Canals i Ports; Enginyeria Civil; Gestió de ciutats intel·ligents i sostenibles; Geografia; Mobilitat Urbana; Planificació Territorial i Gestió Ambiental; Cadena de Subministrament, Transport i Mobilitat; Mobilitat Intel·ligent (Smart Mobility); Planificació de la Mobilitat Sostenible o titulació similar
Idiomes
  • Anglès
  • Català
  • Castellà
Altres requisits
El perfil professional que necessitem

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇

Formació i coneixements clau

o Grau, Màster o Postgrau en Enginyeria de Camins, Canals i Ports; Enginyeria Civil; Gestió de ciutats intel·ligents i sostenibles; Geografia; Mobilitat Urbana; Planificació Territorial i Gestió Ambiental; Cadena de Subministrament, Transport i Mobilitat; Mobilitat Intel·ligent (Smart Mobility); Planificació de la Mobilitat Sostenible o titulació similar.

Valorem també la formació específica i l’experiència a partir de 2 anys en:
o Consultoria i coneixement sectorial de la mobilitat (àmbit municipal i mobilitat d’empresa).
o Gestió de la informació, redacció i suport a la coordinació d’estudis de mobilitat.
o Recerca d'informació, gestió de la informació i redacció de documents de planificació de la mobilitat.
o Haver participat en projectes internacionals.
o Idiomes: Català (C1), Castellà (C1) i Anglès (C1).
o Informàtica: Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint).
o Coneixements de SIG (ArcGis, Geomedia, etc.) o de transport i mobilitat (TransCad, Aimsun, Simcat, etc.).

Quines són les teves competències i habilitats?

Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:

o Identificació i compromís amb els valors de l’empresa.
o Orientació comercial i comunicació assertiva.
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
o Lideratge.
o Intel·ligència emocional i social.
o Iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.

Experiència professional requerida

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
Les característiques de la vacant

o El teu contracte serà indefinit.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona o Manlleu.

Municipi (lloc de treball)
Barcelona o Manlleu