Inici > Recursos > Ofertes laborals > Consultor/a Sènior – Economia Circular

Consultor/a Sènior – Economia Circular

Descripció de l’oferta

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇 Uneix-te a l’equip d’Economia Circular i ajuda’ns a assolir un repte important: Guiar a les empreses en el seu camí a la sostenibilitat, familiaritzant-les amb els nous conceptes i marcs normatius i legislatius, per a que puguem augmentar el seu compromís i les activitats que les condueixin a l’assoliment dels nous Objectius de Desenvolupament Sostenible amb èxit. Com aportaràs valor a l’equip?

Un cop t’incorporis al nostre equip d'Economia Circular, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:

Exercir el control tècnic i administratiu dels projectes: o Elaborar o revisar projectes de petjades de producte, plans estratègics i fulls de ruta. o Elaborar estudis d'ecodisseny i d'ecoinnovació (recerca de materials alternatius, normatives vigents, etc). o Elaborar presentacions seguint un fil narratiu adequat a les necessitats del client i el projecte. o Generar Declaracions Ambientals de Producte. o Elaborar estudis de reciclabilitat d’envasos. o Cercar informació, analitzar dades i tractar-les, valorar la representativitat i participar en estudis de mercat. o Fer el seguiment dels projectes amb els clients (reunions periòdiques per assegurar que el treball correspon a les seves necessitats) i detectar noves oportunitats. Començar a formar-te en la gestió econòmica dels projectes, gestionar petits comptes i liderar equips de treball: o Gestionar l'equip de treball i coordinar-lo per assolir l'objectiu definit, detectant les diferents necessitats de formació amb el suport del o de la Mànager. o Acompanyar al equip consultiu en el desenvolupament dels projectes aportant un tret diferencial mitjançant la pròpia expertesa i coneixement del sector. o Realitzar sessions internes de formació. o Quan es requereixi, participar en el procés de selecció. Participar en grups de treball interns de temàtiques específiques i mantenir una participació activa per a activar oportunitats i detectar àrees de treball a potenciar/millorar. Consolidar la transferència de coneixements, la metodologia i la política de l’empresa.

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
Les característiques de la vacant

o El teu contracte serà indefinit.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona o Manlleu.
Municipi (lloc de treball)
Barcelona o Manlleu

Requisits del candidat

Formació
  • Llicenciatura o grau en Biologia
  • Llicenciatura o grau en Ciències Ambientals
Idiomes
  • Anglès
  • Català
  • Castellà
Altres requisits
El perfil professional que necessitem

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇

Formació i coneixements clau

o Formació universitària en: Ciències Ambientals, Biologia, Química, Enginyeria o titulació equivalent; i Màster, Postgrau o Doctorat en: Economia Circular; Ecodisseny; Sostenibilitat; Enginyeria Ambiental o similars.

Valorem també la formació específica i l’experiència a partir de 4 anys en:
o Consultoria: calculant petjades de productes i serveis (ACV, petjada carboni, etc), analitzant grans volums de dades i generant Declaracions Ambientals de Producte.
o Idiomes: Català (C1), Castellà (C1) i Anglès (C1).
o Informàtica: Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint, Power BI).
o Coneixement i experiència en Ecodisseny i materials.
o Definició i desenvolupament de plans estratègics i fulls de ruta.
o Estudis de mercat.
o Gestió de projectes.
o Gestió d’equips de treball.
o Tracte amb clients i relacions comercials.

Valorarem també:
o Formació en SIMAPRO.
o Que hagis treballat en ambients internacionals, pimes i grans empreses, principalment del sector privat.

Quines són les teves competències i habilitats?

Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:

o Identificació i compromís amb els valors de l’empresa.
o Orientació comercial i comunicació assertiva.
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
o Lideratge.
o Intel·ligència emocional i social.
o Iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.

Experiència professional requerida

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
Les característiques de la vacant

o El teu contracte serà indefinit.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona o Manlleu.
Municipi (lloc de treball)
Barcelona o Manlleu