Inici > Recursos > Ofertes laborals > Dissenyar i conceptualitzar el contingut del CPIEA (SCEA)

Dissenyar i conceptualitzar el contingut del CPIEA (SCEA)

Descripció de l’oferta

Busquem professionals de l’educació ambiental o entitat, sòcia de la SCEA, que pugui col·laborar amb l'execució del projecte de disseny i conceptualització del contingut del Certificat de Professionalització d’Interpretació i Educació Ambiental (CPIEA). Es tracta d’un projecte a realitzar en el marc de l’ajut rebut des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. En aquest ajut s’han marcat uns objectius estratègics per tal enfortir el sector, donar visibilitat a la SCEA com a entitat de referència, i treballar per la professionalització de l’educació ambiental i per la formació del sector.

Trobareu tota la informació referent a l’encàrrec i el perfil que estem buscant per a cada projecte, els requisits indispensables i els elements que es valoraran, en el document adjunt. Així com la informació sobre el procés de selecció.

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ: Les persones/entitats interessades han d'enviar un correu electrònic a scea@scea.cat, adjuntant: - Proposta técnica. - el vostre CV/experiència de l’entitat, adaptat a l’oferta, expressant l’interès i justificant que es compleixen els requisits indispensables que es demanen.

Termini de recepció de candidatures: fins dimecres 20 d’abril a les 12 h Del 20 al 27 d’abril es resoldrà el procés i es notificarà la resolució a totes les candidatures. Aquesta proposta està adreçada únicament a socis i sòcies de la SCEA, motiu pel qual us demanem no feu extensiva la proposta a altres persones.

SCEA

Municipi (lloc de treball)
Teletreball

Requisits del candidat

Experiència professional requerida

SCEA

Municipi (lloc de treball)
Teletreball