Inici > Recursos > Ofertes laborals > Oferta SCEA: Disseny formació per al professorat

Oferta SCEA: Disseny formació per al professorat

Descripció de l’oferta

La Societat Catalana d’Educació Ambiental desenvolupa diverses accions estratègiques amb l’objectiu d’enfortir i vertebrar el sector de l'EA a través del posicionament de la SCEA, en el marc de l’Ajut estructural anual que es fa en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Des de la Junta, i seguint els acords presos a l’Assemblea del 2020 es considera interessant i oportú que algunes de les accions les puguin dissenyar i desenvolupar els nostres socis i sòcies o bé, alguna de les entitats sòcies de la SCEA, aprofitant així la vostra expertesa i bagatge.

Tot i que l’acció la coordinarà una persona (o un equip de persones) també es comptarà amb un grup assessor que farà aportacions i vetllarà per la qualitat del projecte. Concretament estem buscant professional/s de l’educació ambiental o entitat sòcia de la SCEA per a desenvolupar la següent acció: Disseny i conceptualització dels continguts i la metodologia d’una formació sobre educació ambiental per a professorat que en un futur es puguin implementar.

Trobareu adjunt un document on s'explica l’encàrrec i el perfil que estem buscant, els requisits indispensables i els elements que es valoraran.

Les sòcies o equips interessats en desenvolupar aquest encàrrec i amb el perfil requerit, cal que envieu un correu a la secretaria tècnica adjuntant:

* el vostre CV adaptat a l’oferta.

* una carta de motivació concretant-nos la vostra experiència en projectes similars i justificant que es compleixen els requisits indispensables (llargada màxima 1 pàgina).

Termini de recepció de candidatures: fins divendres 9 de juliol a les 12h.

Requisits del candidat

Experiència professional requerida