Inici > Recursos > Ofertes laborals > Serveis de relació amb agents i coordinació del grup intern de la SCEA de Parcs Naturals de Catalunya (SCEA)

Serveis de relació amb agents i coordinació del grup intern de la SCEA de Parcs Naturals de Catalunya (SCEA)

Descripció de l’oferta

Busquem professionals de l’educació ambiental o entitat, sòcia de la SCEA, que pugui col·laborar amb l'execució del projecte de suport i/o assessorament sobre educació ambiental a professionals i entitats del sector vinculades als Parcs Naturals de Catalunya. Es tracta d’un projecte a realitzar en el marc de l’ajut rebut des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. En aquest ajut s’han marcat uns objectius estratègics per tal enfortir el sector, donar visibilitat a la SCEA com a entitat de referència, i treballar per la professionalització de l’educació ambiental i per la formació del sector.

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ: Les persones/entitats interessades han d'enviar un correu electrònic a scea@scea.cat, adjuntant: - Proposta técnica. - el vostre CV/experiència de l’entitat, adaptat a l’oferta, expressant l’interès i justificant que es compleixen els requisits indispensables que es demanen.

Termini de recepció de candidatures: fins dimecres 20 d’abril a les 12 h Del 20 al 27 d’abril es resoldrà el procés i es notificarà la resolució a totes les candidatures. Aquesta proposta està adreçada únicament a socis i sòcies de la SCEA, motiu pel qual us demanem no feu extensiva la proposta a altres persones.

Municipi (lloc de treball)
Teletreball

Requisits del candidat

Experiència professional requerida
Municipi (lloc de treball)
Teletreball