3,2,1… Acció!

Autoria col·laborativa entre socis i sòcies de la SCEA i tècnics de l'Administració promotors de campanyes i programes d'Educació Ambiental

Guia de criteris de qualitat en programes i campanyes d’educació ambiental.

Aquesta guia pretén ser una eina de treball i suport per a entitats, administracions, empreses, educadors i educadores, formadors i formadores i qualsevol professional que dissenyi, utilitzi, fugi a terme i avaluï programes i campanyes d’Educació Ambiental.

En aquest procés participatiu, es va fomentar el treball reflexiu de les pràctiques realitzades, es va construïr el discurs consensuat i els referents teòrics a partir de la pròpia pràctica, i es van desenvolupar 6 sessions de treball per aconseguir la determinació del producte. Tot això durant un període de 12 mesos.

En l’obra van participar:

  • 21 educadors/es ambientals sòcies de l’entitat
  • 13 entitats d’Educació Ambiental
  • equip de 6 tècnics de l’Administració promotors de campanyes i programes d’Educació Ambiental
  • equip de 4 tècnics de comunicació, edició i creatius

Aquesta publicació es va elaborar de forma col·lectiva per socis i sòcies SCEA que han participat en la realització de Campanyes i Programes d’Educació Ambiental i amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat dins del programa TSAcat: Pla de suport al tercer sector ambiental de Catalunya 2011-2014. 

Publicació gratuita

Comparteix la publicació