Inici > Actualitat > Assessorament en educació ambiental
Categories: GeneralPublished On: 29/06/2022

Assessorament en educació ambiental

La SCEA està treballant des del 2021 per a la creació d’un servei d’assessorament, tant en l’àmbit educatiu com socioempresarial, per a professionals, organitzacions i persones vinculades a l’educació ambiental, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Sostenible, de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, ja podem oferir aquest servei, proposat per a donar resposta a les vostres inquietuds i interessos, establint aliances i una coordinació amb altres agents per tal d’afavorir el millor servei possible i donar-vos suport tècnic en qüestions sobre la creació, consolidació i/o desenvolupament dels vostres projectes.

La SCEA ofereix la possibilitat d’un assessorament personalitzat en l’àmbit socioempresarial. Per accedir al servei, heu d’omplir el formulari inclòs al seu espai web sobre assessorament, exposant la vostra necessitat i es posaran en contacte per oferir-vos la millor resposta.

Actualment, des de la SCEA oferim la possibilitat d’un assessorament personalitzat en l’àmbit socioempresarial. Per accedir al servei, heu d’omplir el formulari inclòs en l’apartat d’assessorament de la web, exposant la vostra necessitat i ens posarem en contacte per oferir-vos la millor resposta.

Per altra banda, des de la SCEA també es vol donar suport en l’àmbit pedagògic en l’elaboració de projectes i activitats. La primera opció per a rebre aquest assessorament especialitzat, és a través de les formacions que s’ofereixen i la part pràctica que inclouen (disseny, avaluació, millora d’una activitat, projecte…). Aquestes accions inclouen un servei personalitzat per a poder resoldre dubtes sobre projectes i accions concretes a entitats i professionals participants, en un espai fora de la formació. Com a segona opció, podeu contactar directament amb la Secretaria Tècnica enviant un correu electrònic a scea@scea.cat, la vostra consulta es farà arribar al grup de treball d’assessorament de socis i sòcies, per a donar-vos la resposta més acurada possible. 

L’any passat es va fer un estudi per a detectar les consultes més freqüents que rebem a la SCEA, i quines eren les necessitats d’entitats i professionals del sector. Trobareu les preguntes més freqüents amb les corresponents respostes a l’apartat FAQ.

Si teniu qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb la secretaria tècnica al correu electrònic scea@scea.cat

Comparteix la notícia