Inici > Actualitat > Subvencions i altres oportunitats actives en el mes d’octubre
Categories: GeneralPublished On: 06/10/2022

Subvencions i altres oportunitats actives en el mes d’octubre

En aquestes dates hi ha actives aquestes subvencions, premis i beques, vinculades al sector de l’educació ambiental, que poden ser del vostre interès! Però també destaquem el calendari anual de convocatòries amb finançament del 2022, elaborat per Xarxanet. El podeu consultar AQUÍ.

1. Premis de l’Educació en el Lleure 2022

Adreçat a les entitats de lleure per reconèixer i visibilitzar la seva tasca, així com també per impulsar els seus projectes i iniciatives. Convocatòria organitzada per Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i Fundació Carulla.
Termini: 28/06/2022 – 23/10/2022

 

2. 20a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil 2022
Reconèixer, visibilitzar i premiar projectes que demostren que el jovent pot dur a terme experiències transformadores que contribueixen a la justícia i cohesió social dels pobles i ciutats des del compromís i la participació en els afers col·lectius. Convocatòria feta pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).
Termini: 28/06/2022 – 23/10/2022

 

Si ens voleu fer arribar informació sobre alguna subvenció, premi o altres possibilitats de finançament i reconeixement, envieu un correu a la secretaria tècnica de la SCEA: scea@scea.cat

Comparteix la notícia