CA ES EN FR
Inici > Agenda > Aigua i pedagogia. Setmana de joves talents

Aigua i pedagogia. Setmana de joves talents

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Estada de set dies amb sessions de treball en equip, per a joves de 18 a 25 anys, per a dissenyar activitats educatives sobre l’aigua.

· Tens entre 18 i 25 anys?

· Tens inquietuds per la divulgació de la cultura i la ciència?

· Et preocupa l’ús i la gestió de l’aigua?

· Tens ganes de compartir i desenvolupar idees innovadores?

Participa a la convocatòria de beques Water Youth Talent i forma part d’aquesta experiència al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, de l’11 al 17 de juliol.

OBJECTIU: Crear un banc de recursos didàctics innovadors per experimentar procedimentalment de forma entenedora diferents coneixements sobre l’aigua, la seva gestió i la salut.

QUÈ INCLOU: La beca per als 15 joves escollits inclou l’allotjament d’una setmana, les dietes, el suport continuat de l’equip de formadors/es, dues sortides de coneixement del territori i sessions de formació complementàries per part de professionals del sector.

SELECCIÓ: Un equip de sis professionals de diferents àmbits dins de l’educació ambiental, la innovació i la sostenibilitat s’encarregarà de fer la selecció dels participants tenint en compte la voluntat de crear un grup interdisciplinar en què els coneixements i les habilitats dels participants es complementin.

Més informació i inscripcions

Go to Top