Parc Natural del Cadí-Moixeró

Inici > Parc Natural del Cadí-Moixeró
Inici > Parc Natural del Cadí-Moixeró

Parc Natural del Cadí-Moixeró

La Vinya, 1
Bagà, Barcelona
El Parc Natural del Cadí-Moixeró es va crear l’any 1983. Actualment, el seu programa pedagògic ofereix 24 propostes educatives adreçades a la població escolar (Educació infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat, Cicles formatius i estudis universitaris) i a diferents sectors no inclosos en l'educació reglada (grups d'adults o familiars, gent gran, entitats de lleure, col·lectius de persones amb discapacitat, empreses o docents), tant dels municipis del Parc Natural, com als visitants i turistes.
A més de les activitats dirigides, el Parc disposa d’equipaments, serveis i recursos pedagògics d’educació, informació i interpretació ambiental que contribueixen a aconseguir els objectius dels diferents programes i activitats.
Entre els equipaments destaquem: Centre del Parc, la Casa del Riu, la Casa dels Parcs dels Pirineus, el Centre de Flora de Tuixent, el Centre d'interpretació del PNIN del Massís del Pedraforca, i el Centre d'Interpretació del PNCM i el seu entorn. També es disposa de nombrosos miradors, àrees recreatives, itineraris interpretatius i km de camins senyalitzats per descobrir el parc.
Gestionat per: Generalitat de Catalunya
Concessió: Altres
Tipus d’espai: Altres
Dades de contacte
938244151

parcsnaturals.gencat.cat/ca/xarxa-de-parcs/cadi

Persona de contacte: Carme Alcántara
Tipus d’organització: Administració pública

Comparteix

Go to Top