Inici > Actualitat > Elaborat el Pla d’Acció d’Educació Ambiental per a la Sostenibilitat (PAEAS)
Categories: GeneralPublished On: 31/08/2021

Elaborat el Pla d’Acció d’Educació Ambiental per a la Sostenibilitat (PAEAS)

 

El Pla d’Acció d’Educació Ambiental per a la Sostenibilitat (2021-2025) s’ha sotmès a participació pública des del 19 fins al 31 de maig de 2021. I des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental us vam convidar a participar. Es van rebre gairebé 500 aportacions que van ser analitzades i, en el seu cas, incorporades al document final, que ha estat informat pel Consell de Ministres el 3 d’agost de 2021.

El Pla d’Acció estableix un marc de treball consensuat en el qual es reflecteixen sis eixos operatius i 61 accions clau a desenvolupar per part de l’Administració General de l’Estat en matèria de EAS en un període de 5 anys des de la seva aprovació, així com orientacions de treball i propostes d’acció per a altres sectors i agents implicats.

Una vegada finalitzat el procés d’elaboració, el document final del PAEAS pot consultar-se en la pàgina web del CENEAM i de la Fundació Biodiversitat.

Més informació

Plan de Acción de Educación Ambiental para la Sostenibilidad (2021-2025)

 

Notícia extreta de la web de la Fundación Biodiversidad

Coordinadors: Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i el Ministeri d’Educació i Formació Professional

Comparteix la notícia