Categories: Agenda, FormacióPublished On: 20/04/2022

Nou curs! Gamificació a l’educació ambiental

Des de la SCEA, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, s’impulsa per aquesta primavera una nova acció de FORMACIÓ: Gamificació a l’educació ambiental. Us animem a participar en aquest nou curs que s’impartirà de manera presencial durant el mes de maig i juny de 2022.

Des de l’educació ambiental tenim el repte d’oferir activitats capaces de motivar als nostres usuaris i usuàries, per tant, adaptades a la realitat, innovadores i creatives. Com podem transmetre valors, coneixements i reflexions jugant? La gamificació és una tècnica que aplicada a l’educació, tenint en compte els principis de la pedagogia i la didàctica, busca utilitzar elements i mecàniques pròpies del joc per assolir objectius i generar aprenentatge. Explicar les claus d’aquest sistema, i com aplicar-lo, és la finalitat principal d’aquesta formació, per a poder dissenyar activitats participatives, entretingudes i adaptades a les necessitats actuals.

Aquest curs està destinat a persones educadores ambientals, formadores, docents i altres agents de canvi, per a obtenir eines i recursos per a acompanyar en el procés d’aprenentatge i de transformació comunitària, capacitant per a una presa de decisions orientades a l’acció, dissenyant recursos i/o portant a terme activitats d’educació ambiental, fent ús d’eines pedagògiques basades en principis de sostenibilitat.

Durada: 25 hores (20 h presencials + 5 h de treball autònom i assessorament pedagògic, un cop el curs hagi finalitzat)

Cost: Aquesta és una formació 100% subvencionada.

Inscripció: Per participar en aquest curs s’ha de fer la inscripció a través del formulari adjunt, i es confirmarà la plaça per correu electrònic. Les places són limitades a 20 persones, per a poder oferir una formació de qualitat. La inscripció es farà per ordre de rebuda de la sol·licitud i fins a la cobertura de places, donant prioritat a les sòcies i socis de la SCEA. Aquesta formació és subvencionada, però té un cost per la seva realització, per això demanem el vostre compromís en participar, o en informar amb temps per a poder oferir la plaça a una altra persona interessada.

Et confirmarem la teva inscripció a través d’un correu electrònic des de la SCEA

Comparteix la notícia