Inici > Què fem? > Formació > Píndoles de formació, el lideratge col·laboratiu a l’educació ambiental

Píndoles de formació, el lideratge col·laboratiu a l’educació ambiental

Eines i recursos per a una millora en la gestió i direcció d'equips en el sector de l’educació ambiental, adaptades al teletreball.

Dins el projecte Estenem la sostenibilitat, oferim píndoles formatives en línia, on explorem la temàtica del lideratge col·laboratiu en el sector de l’educació ambiental, amb l’objectiu de millorar la qualificació professional de les persones que desenvolupen les seves tasques als diferents àmbits professionals vinculats a l’EA. La realitat d’aquest sector és molt diferent al d’altres, en quan a circumstàncies i amb una realitat canviant, entre d’altres, per la necessitat d’incorporar el teletreball.

En el marc de la millora de les competències actitudinals i transversals dels professionals del sector de l’EA, l’objectiu és treballar i desenvolupar habilitats vinculades al lideratge, des de la vessant col·laborativa i des del compromís personal pel canvi, assolint la capacitat de traslladar l’aprenentatge al dia a dia professional, i esdevenir així un agent del canvi per adaptar-se a la nova realitat.

Aquestes píndoles volen dotar a les persones participants de recursos, entrenar i millorar habilitats de lideratge i gestió d’equips en la nova realitat online en la seva tasca com a professionals de l’educació ambiental. Són 4 sessions independents, tot i que recomanem la participació a totes, per a aconseguir un major impacte i resultats de la formació.

Per altra banda, un cop finalitzi la formació, es facilitarà a través del nostre web, la possibilitat de descàrrega gratuïta d’un dossier d’eines i recursos per a poder facilitar la gestió d’equips i de persones, tenint en compte les quatre temàtiques treballades al llarg de la formació en línia.

Cost: subvencionat 100% per a les persones participants, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Places disponibles: 15 (segons l’ordre d’inscripció, tenint prioritat els socis i sòcies de la SCEA. Fes-tes sòcia, fes-te soci!)

Requisits:

  • És necessari disposar d’un ordinador, amb so i càmera, i una bona connexió a internet.
  • Compromís a participar a les sessions en línia.

Dirigit a: persones que coordinen i gestionen equips (petits o grans) en organitzacions d’EA, que volen millorar les seves competències actitudinals envers el treball en equip, la gestió i lideratge dels equips, l’autoconeixement i la gestió dels conflictes, entre d’altres.

Sessions

Dijous 18 febrer, sessió 1 Quin tipus de líder sóc? Per una millora en el lideratge de l’equip.

Dijous 25 febrer, sessió 2 Comunicar és més que parlar. Per una millora en la comunicació amb l’equip.

Dijous 4 març, sessió 3 Toca gestionar conflictes! Per una millora en la gestió emocional de l’equip

Dijous 11 març, sessió 4 Equips que funcionen. Per una millora en la gestió del treball en equip

A càrrec de Meritxell Gabarró, psicòloga social especialitzada en anàlisi i conducció de grups i facilitadora en formació, i que ha participat en un estudi vinculat al sector de l’educació ambiental.

Inscriu-te a les píndoles que siguin del teu interès en aquest ENLLAÇ
Et confirmarem la teva inscripció a través d’un correu electrònic des de la SCEA

Finalitzada

Informació pràctica

On?

En línia 1h 30 min: 4 sessions en línia (plataforma Zoom), de 18 a 19:30h. També es proposa l'aprenentatge autònom, oferint recursos i eines a les persones participants.

Quan?

Dijous 18 i 25 de febrer, 4 i 11 de març de 2021; de 18 a 19:30 h

Organitza
Amb el suport de: