Programa formatiu “Estenem la Sostenibilitat” 2020

L’any 2017, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, es va iniciar el projecte Estenem la sostenibilitat, un programa formatiu per tal d’estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutat, així com facilitar la formació contínua de les persones que treballen en el món de l’educació ambiental. Després dels bons resultats obtinguts, tant d’assistència, com de satisfacció, es va considerar necessari continuar amb aquesta tasca.

Actualment es segueix tenint el convenciment de la importància i la necessitat que existeixi un programa formatiu innovador i de qualitat en matèria d’educació ambiental a la ciutat. Després de fer una tasca profunda d’avaluació per tal de detectar els aspectes necessaris a mantenir i els que convé millorar, es proposa el Programa formatiu estenem la sostenibilitat 2020.

Durant la tardor i l’hivern del 2020, s’impulsarà una nova edició del programa formatiu organitzat en diverses píndoles formatives.

A través d’aquest programa es busca impulsar la cultura de la corresponsabilitat ciutadana per la millora ambiental mitjançant l’educació, la comunicació i l’acció ciutadana. Concretament, a través de la capacitació de professionals del món de l’educació.

Comparteix el projecte