Inici > Actualitat > Aquesta tardor, nova oferta formativa a la SCEA!
Categories: Agenda, FormacióPublished On: 08/10/2021

Aquesta tardor, nova oferta formativa a la SCEA!

Durant els mesos d’octubre i novembre, s’impulsa una nova edició del programa formatiu Estenem la sostenibilitat organitzat en diverses píndoles d’intercanvi d’experiències i càpsules formatives, destinades a professionals del sector de l’educació ambiental. Persones educadores, formadores i altres agents de canvi: professionals de l’educació, personal tècnic de l’administració pública, entitats i associacions, fundacions, etc.

A través d’aquest programa, iniciat l’any 2017 amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, es busca impulsar la cultura de la corresponsabilitat ciutadana per la millora ambiental mitjançant l’educació, la comunicació i l’acció ciutadana. Concretament, a través de la capacitació de professionals del món de l’educació.

Conscients de la importància de la formació i capacitació com a motor de canvi i de transformació social, es vol promoure espais i iniciatives formatives, de reflexió i deliberació crítica amb la voluntat de seguir capacitant el col·lectiu professional de l’educació ambiental per tal d’estimular la creació de valor social i impulsar la cultura de la sostenibilitat. L’educació ambiental juga un paper fonamental en la transició cap a una societat més justa en el marc de la cultura de la sostenibilitat, cal per tant enfortir la capacitació de les persones educadores, formadores i altres agents de canvi. 

Les inscripcions són sense cost per a les persones participants, tenint prioritat les sòcies i socis de la SCEA (Fes-te sòcia, fes-te soci!)

Píndoles en línia: Intercanvi d’experiències

Dimecres 17 de novembre de 18 a 19:30 h. Pedagogia i didàctica: eines per transformar

A càrrec de Margarida Feliu (Mira-des), pedagoga i educadora ambiental.

Dimarts 30 de novembre de 18 a 19:30 h. Gamificació a l’educació ambiental

A càrrec d’Elena Maestre i la participació d’entitats i professionals del sector de l’EA.

Dijous 2 de desembre de 18 a 19:30 h. L’educació ambiental per la transició eco-social

A càrrec de Mercè Jané (El Garrofer), Pati Homs (L’Aresta) i EduGlobal Stem.

Més informació i inscripcions


Formació en línia: La gestió emocional per a l’educació ambiental

Curs de 4 sessions en línia, de 18 a 19’30h  (1h’30 min durada). Dies 26 d’octubre, 2, 9 i 23 de novembre.

En aquest curs aprendrem a gestionar les nostres emocions de manera efectiva per a cuidar-nos i cuidar el nostre entorn i les persones que ens envolten, tenint en compte els aspectes fonamentals per a tenir una vida saludable i en harmonia amb el món en el que vivim.
A càrrec de Yolanda Vidal, coach i formadora en habilitats socials, especialitzada en el desenvolupament personal i professional de persones i equips, en base a hàbits i actituds saludables per a nosaltres i el món en el que vivim.

Més informació i inscripcions

 

Comparteix la notícia