Inici > Què fem? > Projectes antics > Dibuixem el primer somriure a les Glòries

Dibuixem el primer somriure a les Glòries

Un procés formatiu, consultiu i creatiu de tres mesos de duració sobre els futurs parcs infantils projectats a la plaça de les Glòries.

Amb la col·laboració del professorat de les escoles properes a la plaça, aquest projecte pretén conceptualitzar i predissenyar, aportant idees i reflexionant sobre les característiques més exitoses d’aquests parcs. Aquests models seran plantejats als equips de tècnics i arquitectes de l’Ajuntament de Barcelona per fer viables les millors propostes sorgides, assegurant l’èxit i la participació dels infants i famílies en l’ús de les noves zones lúdiques.

OBJECTIUS:

  1. Conceptualitzar i predissenyar les propostes i les característiques més exitoses en un futur parc infantil.
  2. Fer un treball cooperatiu amb els mestres de les diferents escoles per diagnosticar les tendències actuals, les demandes i les necessitats de la infància en el joc a l’aire lliure.
  3. Crear un equip de mestres per a identificar opinions i reflexions de la infància, les famílies, l’escola, etc… entorn a les característiques i necessitats lúdiques.
  4. Fer una formació educativa als mestres entorn les activitats lúdiques a l’aire lliure.
  5. Elaborar una memòria final que reculli les propostes plantejades.
  6. Desenvolupar reunions de treball amb els tècnics i arquitectes de la direcció de projectes d’Hàbitat Urbà i amb l’equip assessor per compartir els resultats aconseguits.

Comparteix el projecte