Programa formatiu de tardor Estenem la Sostenibilitat 2019
Al 2019 es va donar continuïtat al Programa formatiu Estenem la Sostenibilitat. Un programa destinat a persones educadores, formadores i altres agents de canvi.
Al 2019 es va donar continuïtat al Programa formatiu Estenem la Sostenibilitat. Un programa destinat a persones educadores, formadores i altres agents de canvi.
Des de l'any 2010 fins a l'any 2015 la SCEA va estar implicada en La Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta, una proposta educativa de participació de delegats de secundària en la millora del seu entorn amb una mirada internacional.
Durant la setmana del diumenge 22 al divendres 27 d’agost del 2004, la SCEA va estar present en un dels estands de la Fira de Medi Ambient i Sostenibilitat del Fòrum de les Cultures Barcelona 2004.
Cicle de sessions de treball compartit per cercar estratègies per la comunicació i l'educació vers l'adaptació de la població als canvis socioambientals del segle 21.
El programa Escoles Verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots aquells centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar totes aquelles accions educatives que tenen la finalitat d’afrontar des de l’educació, els nous reptes del desenvolupament sostenible.
Desenvolupament d’un procés formatiu, consultiu i creatiu de tres mesos de duració sobre els futurs parcs infantils projectats a la plaça de les Glòries.
Espai de formació permanent organitzat dins del marc d’un Conveni de col·laboració entre la Societat Catalana d’Educació Ambiental i el Centre de Recursos Barcelona Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.
L'any 1998, la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA) va crear el Fòrum d'Educació Ambiental: un espai on parlar, debatre i reflexionar sobre els reptes, els agents i les estratègies de l'eduació ambiental al nostre territori. A partir d'aquest fòrum inicial, i amb l'organització dels sis posteriors, s'han anat elaborant una col·lecció de documents que són un fidel indicador de l'evolució de l'educació ambiental a Catalunya.
En el marc del Pla de Prevenció de Residus de Barcelona, la Societat Catalana d’Educació Ambiental, va rebre l’encàrrec al 2015 d'engegar un projecte de compostatge comunitari al Districte de Gràcia.
El projecte d'ApS, que inclou el Servei Comunitari d'ESO, desenvolupat a l'Aula Ambiental Bosc Turull per la Societat Catalana d'Educació Ambiental en col·laboració amb DEPANA.
Xarxatransfronterera que agrupa una seixantena d’entitats i professionals de l’educació ambiental d’arreu del Pirineu, que te com objectius compartir experiències i promoure actuacions conjuntes d’educació ambiental al Pirineu.
Mapa virtual interactiu, que funciona com una xarxa social per a smartphones, i que busca recollir les iniciatives sòcio-ambientals rellevants de la ciutat.