Inici > Què fem? > Projectes > Educació ambiental en línia? eines i recursos

Educació ambiental en línia? eines i recursos

Una formació subvencionada 100% pel Servei d’Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

Des de la SCEA, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, s’impulsa per aquesta tardor una nova acció de formació: Educació ambiental en línia? eines i recursos. Us animem a participar en aquest nou curs que s’impartirà de manera virtual a l’octubre de 2020.

Actualment un dels reptes més grans que tenim és com poder fer educació ambiental des de casa. Com podem transmetre valors, coneixements i reflexions si no fem una activitat a l’aire lliure? Hi ha moltes eines i plataformes digitals, que ens poden ajudar a fer activitats participatives, entretingudes i adaptades a les necessitats actuals.

Amb aquest curs coneixerem recursos didàctics que s’han adaptat a l’educació ambiental en línia, a partir de la crisi sanitària que va començar a mitjans de març de 2020, així com eines que podem aplicar a nous projectes i activitats que dissenyem, per ajudar-nos a assolir els objectius que ens marquem, en entorns cada cop més canviants.
A càrrec de Margarida Feliu i Xavier Sabaté

Dates: Dimarts i dijous, 20, 27, 28 i 29 d’octubre de 2020
Durada: 10 hores

  • 6h: 4 sessions en línia (plataforma Zoom), de 18 a 19:30h
  • 4h: Aprenentatge autònom

Cost: subvencionat 100% per a les persones participants, amb el suport del Servei d’Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
Número de places: 20 (segons l’ordre d’inscripció)

Comparteix el projecte