Inici > Què fem? > Projectes antics > Mapa Barcelona + Sostenible

Mapa Barcelona + Sostenible

Mapa virtual interactiu, que funciona com una xarxa social per a smartphones, i que busca recollir les iniciatives sòcio-ambientals rellevants de la ciutat.

En concret, el mapa proporciona informació pràctica sobre punts d’interès (com ara botigues, allotjaments, equipaments, entitats, infraestructures i iniciatives diverses). Tot plegat, ordenat per fins a 107 icones agrupades en 7 categories i generant itineraris temàtics, així com experiències ciutadanes entorn els punts identificats per mitjà de fotografies i relats.

Els punts al mapa, poden ser proposats per persones individuals o entitats (prèvia generació d’un usuari). Incialment les entitats que participaven del mapa, van posar l’accent en els tallers de mapatge al territori, com una via que hauria de servir no només per generar nous punts al mapa, sinó que també buscava  contribuir a generar o enfortir les col·laboracions i vincles entre entitats i organitzacions que compareixen els valors que motiven aquest mapa.

En l’actualitat les entitats del grup motor, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, treballen per dinamitzar el Mapa amb activitats i propostes ben diverses.

La SCEA participa des dels inicis, essent una de les entitats promotores.

 

Comparteix el projecte